Frågorna efter rapparen Lil Nas X gravidbild: Ska föda i september

Lil Nas X

Rapparen Lil Nas X meddelar att han är gravid.
Med sitt första album vill säga.
– Jag har förändrats så mycket, säger han till People.

Lil Nas X, 22, väntar ”barn”. Rapparen visar stolt upp den fina babykulan på Instagram, som påminner lite om en uppblåst mage som fått i sig alldeles för mycket gluten.

Med blommor i sitt hår, en vacker vit skrud och en bukett i sin hand blickar han ut mot horisonten. Destinationen är oklar, men blicken förväntansfull och bestämd.

Det kanske ska tilläggas att det inte rör sig om en ”naturlig graviditet”. Rapparens gravidmage är en illustration av kommande album, som blir Lil Nas X första. Kort sammanfattat: Han är fejkat gravid med sitt debutalbum ”Montero”.

Rapparen har bland annat gjort en intervju inför sitt kommande album med tidningen People. På Instagram har de lagt upp intervjun med texten:

”Lil Nas X väntar officiellt ett ”barn” – beräknat datum 17 september”

Lil Nas X

Lil Nas X avslöjar att han är gravid med sitt kommande album ”Montero”, som också blir hans första. I lanseringen av det nya albumet har han genomfört en gravidplåtning med en gravidmage som är fejk. Han tycker själv att idén är genialisk.

Rob Latour/Shutterstock

Så föddes Lil Nas X ovanliga idé

Rapparen visste att han ville göra något unikt, skapa hype och slå sig igenom det digitala bruset när han skulle avslöja det nya albumet.

När han lyssnade på Megan Thee Stallions vers på deras låt ”Dolla Sign Slime”, tänkte han ”Åh gud, det här är otroligt!”. Upprymd ringde han sin stylist, som i sin tur blev lika upprymd, och tillsammans byggde de upp ett hjärnkontor som ledde till det kreativa beslutet.

– Hon bara ”Wow, allt hänger ihop. Ditt album. Ditt barn”. Och jag sa på skämt ”Ja, det är min bebis, eller hur?”, och hon bara ”Ja, du borde göra en gravidplåtning”, säger Lil Nas X till People.

Sen föll polletten ner.

– Jag bara ”Vet du vad, det är faktiskt ingen dum idé”. Så nu har vi allt det här som kommer ut och det kommer bli fantastiskt.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Rapparens ärliga ord efter gravidplåtningen: ”Förändrats så mycket”

Flera verkar dock inte förstå att det rör sig om en så kallad låtsasgraviditet.

”Herregud, vart är världen på väg?” skriver en person på Peoples Instagram.

”Vad är det som händer i den här galna världen?” skriver en annan.

Albumet ”Montero” släpps 17 september i år och innehåller 15 låtar. De flesta låtar har skrivits och spelats in under lockdown. Lil Nas X beskriver sig själv som både mamma och pappa till albumet, ett föräldraskap som han delar med alla producenter.

Skapandeprocessen väljer att han kalla för ”terapeutisk”.

– Jag har förändrats så mycket. Jag har förändrats i hur jag ser på olika situationer, sättet jag hanterar min ledsamhet och ilska – förståelsen att jag inte behöver reagera på känslor på ett visst sätt. Jag kan inte välja hur jag känner, men jag kan välja hur jag ska reagera, säger insiktsfulla Lil Nas X.

Rapparen heter egentligen Montero Lamar Hill.

LÄS OCKSÅ: Dr. Dre vägrar hjälpa hemlösa dottern LaTanya: ”I chock”

LÄS OCKSÅ: Kom nyligen ut som ickebinär – så ser Eminems barn ut i dag

Foto: Instagram, Tiktok, Rob Latour/Shutterstock

SENASTE NYTT!