Följarnas chock efter identiska tvillingparets osannolika graviditet

Rachel och Kim Saunders med sina barn

Rachel och Kim Saunders är tvillingarna som gör allt tillsammans.
Deras livshistoria gör nu succé på Tiktok – och lämnar följarna i chock.
– Vi visste att vi skulle ha barn samtidigt, säger tvillingarna.
0:31

Efter reklamen: Här är de vanligaste barnnamnen 2022

(0:31)

Enäggstvillingarna Rachel och Kim Saunders från Minnesota gör allt tillsammans. Ända sedan barnsben har de varit bästa vänner och i stort sett oskiljaktiga. Därför var det inte speciellt oväntat när tvillingsystrarna blev gravida ungefär samtidigt.

De fick beskedet att de väntade pojkar och att båda skulle födas i juni. Däremot var barnen inte beräknade på samma dag. Men i en värld där Rachel och Kim gör allt tillsammans spelar det ingen roll.

Trots att datumen var olika föddes sönerna med endast två timmars mellanrum. Dessvärre delar de inte födelsedag, då William “Trip” Saunders Soule föddes 23.27 den 8 juli och Crew Philip Crawford 01.28 den 9 juli förra året.

Rachel och Kim Saunders

Rachel och Kim Saunders från Minnesota blev gravida samma månad och födde barn med två timmars mellanrum.

Tiktok

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tvillingarnas ärliga gravidord: ”Visste hela tiden”

Det var natten som skilde tvillingarnas söners födelsedagar åt, om så för bara några timmar. I dag är sönerna sex månader gamla och är, enligt Rachel och Kim, bästa vänner.

Tvillingarna delar ofta med sig av familjelivet på Tiktok, där de har 282 000 följare. Inläggen har fått över 6,5 miljoner likes och flera av klippen har över en miljon visningar. Folk kan helt enkelt inte få nog av Rachel och Kims unika tvillingresa, som systrarna själva tycker är så självklar.

– Vi visste att vi ville ha barn samtidigt och det slutade med att vi blev gravida samma månad! säger tvillingarna i ett klipp på Tiktok, enligt The Sun.

Följarna i chock efter mammans tvillingavslöjande: ”Tror inte...”

Följarnas chock över makarnas likheter

Följarna förundras inte bara över tvillingarnas likheter, de tycker även att Rachel och Kims män är tvillinglika. Det skulle i så fall innebära att sönerna är biologiska bröder.

Tvillingarna har dock gått ut på sociala medier och dementerat att makarna skulle vara släkt. De har helt enkelt bara samma smak i val av män. Ibland är det inte svårare än så.

Rachel och Kim Saunders

Följarna tycker inte bara Rachel och Kim är lika. Här tvingas tvillingsystrarna dementera att makarna är tvillingar.

Tiktok

LÄS OCKSÅ: 32-åriga mamman har fött tvillingar – TRE gånger om

LÄS OCKSÅ: Ebba Anderssons ilska – bråket som splittrar skidtjejerna

Foto: Tiktok

SENASTE NYTT!