Flemming är gift – men bor hemma hos sin flickvän: ”Perfekt upplägg”

Rikke Møldrup Rasmussen och Flemming Møldrup

Flemming Møldrup gifte sig med vännen Rikke Møldrup Rasmussen efter bara ett halvårs dejtande.
Ett halvår senare flyttade han in hos sin flickvän Nicoline.
– Man kan säga att sättet vi lever på är kärleksversion 3.0, säger Rikke till danska Femina.

0:30

Efter reklamen: Världens starkaste mormor (?) – 71-åringen tävlar i styrkelyft

(0:30)

Rikke Møldrup Rasmussen hade haft flera stökiga relationer som tagit slut, bland annat en skilsmässa från sina barns pappa. När hon och Flemming Møldrup blev ett par 2019 hade de redan känt varandra sedan en lång tid tillbaka.

Relationen kändes så självklar att det bara tog ett halvår innan de lovade tro och evig kärlek till varandra. Med hänsyn till barnen, och de kraschade relationerna i åtanke, ville hon dock fortsätta bo ensam.

I en intervju med danska Femina säger hon att beslutet är grundat på kärlek, tidigare erfarenheter och en insikt av vikten att ta hand om sig själv. Det skulle även bli väldigt trångt i hemmet, då både hon och Flemming har barn sedan tidigare.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Flemming lever ihop med sin flickvän

– Så det undantag vi har gjort genom att inte bo tillsammans är faktiskt ett alternativ. Vi vill att kärleken ska bestå och det är inte säkert att den hade gjort det om vi hade flyttat ihop. Man kan säga att sättet vi lever på är kärleksversion 3.0, säger hon.

Flemming Møldrup lever dock inte ensam. Han har nämligen två kvinnor i sitt liv och ett halvår efter giftermålet med Rikke flyttade han in hos sin flickvän Nicoline Olesen.

Rikke är sedan tidigare vän med Nicoline och beskriver det som ett perfekt upplägg. Hon tycker att Nicoline är en gåva till både henne och barnen.

2-barnsmamman har hatat sin make i 16 år – vägrar skilja sig

Så lever familjen i dag: ”Ingen svartsjuka”

– Det finns ingen svartsjuka mellan Nicoline och mig. Vi är vänner och har känt varandra i många år och tränar och vinterbadar tillsammans. Tillsammans med min andra vän och affärspartner, Stine, var Nicoline också den enda närvarande när jag och Flemming gifte oss.

Flemming och Nicoline bor bara ett stenkast från Rikkes hem, 350 meter för att vara exakt, och de tillbringar mycket tid tillsammans.

– Tidigare hade jag nog uppfattningen att när man är tillsammans så borde man också vara tillsammans, men nu har jag flera relationer bakom mig och har även bott ensam i fem år, vilket har gjort att jag har skapat andra ramar för mitt liv, säger Rikke.

LÄS OCKSÅ: 37-åriga mamman har 11 barn – är gravid på nytt

LÄS OCKSÅ: Sveriges största familj med 17 barn – så lever de i dag

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!