Familjen gick och la sig – skulle aldrig vakna igen: ”Vi vill ha hem”

Familjen gick och la sig – skulle aldrig vakna igen: ”Vi vill ha hem”

En familjesemester i Mexiko slutade som mardröm.
I en hyrd lägenhet har en hel familj hittats döda, inklusive ett litet barn. Nu kämpar familj och vänner att få hem deras kroppar.
6 mammor som dödat sina barn – vad hände?
Slå på ljud

Familjen var på semester i Mexiko när mardrömmen inträffade. Hela familjen hade gått och lagt sig i sin Airbnb-lägenhet i lugnan ro. Men familjen skulle aldrig vakna igen. Vad som kan ha hänt under natten är fortfarande under utredning.

Familjen som var på semester bestod av pappa Jose Nunez Jr, hustrun Maria Nunez – och parets yngsta son Jayden Nune, rapporterar KBAK/KBFX.

Trini Jacobo, som är en nära släkting till familjen, berättar för lokala medier att Jose, Maria och den lilla sonen Jayden var i landet för att träffa släktingar. Hela familjen sov i en Airbnb-lägenhet med övriga släktingar.

Pappa Jose Nunez Jr, hustrun Maria Nunez och parets yngsta son Jayden Nune, gick och la sig i familjens hyrda bostad under semestern i Mexiko. De skulle aldrig vakna igen.

Familjen gick och la sig – vaknade aldrig igen

Paret och barnet hittades på morgonen döda. Övriga familjemedlemmar och släktingar blev inte skadade under natten.

Övriga släktingar som var kvar i Kern County, i den amerikanska delstaten Kalifornien, kämpar nu för att få hem kropparna av sina kära. Familjen i USA har startat en GoFundMe-sida där de söker hjälp med att finansiera hemfärd av den döda familjen, samt deras begravning.

På kampanjsidan skriver den kvarvarande familjen att de ännu inte är helt säkra på varför familjen mystiskt gått bort under natten.

”De är fortfarande i Mexiko. Det kommer inom kort ske en obduktion, som ska gå till botten med vad som kan ligga bakom deras död. Vi är alltså inte säkra ännu vad som kan ha skett”, skriver släktingarna på kampanjsidan.

Familjen var i Mexiko för att hälsa på släktingar.

Foto: GOFUNDME

”Just nu är det fullt fokus på att få hem Jose, Maria och Jayden”

Men vad som kan ha hänt familjen är inte en prioriterad fråga för tillfället.

”Men för tillfället är det inte det som är det viktigaste för oss. Vi vill ha hem vår älskade familj. Hem till oss här i USA. Vi vill givetvis veta vad som hänt dem, men det är inget vi prioriterar för tillfället. Just nu är det fullt fokus på att få hem Jose, Maria och Jayden.”

Jose och Maria hade tre ytterligare baran, utöver lilla Jayden.

Lokala medier har varit i kontakt med företaget Airbnb, som hyr ut privata bostäder. Till sidan Eyewitness News har Airbnb gett uttalandet att de är förskräckta över vad som hänt med familjen.

”Det här är en fruktansvärd tragedi. Våra tankarna är hos Nunez-barnen och vi sörjer tillsammans med de andra i familjen över förlusten av Jose, Maria och Jayden. Säkerhet hör till kärnan i vårt arbete på Airbnb. Vi genomför en omfattande undersökning av vad som hände.”

Airbnb meddelar även att de tagit bort bostaden från deras hemsida. De undersöker nu vad som har hänt, från deras håll.

Mexikanska myndigheterna har ännu inte gått ut med någon dödsorsak.

LÄS OCKSÅ: Efter 22-åriga Gabby Petitos försvinnande – polisens jakt på fästmannen

LÄS OCKSÅ: Sarahs chock – vännen vandaliserade hennes dotters grav

Foto: GOFUNDME

FRÅN FÖRSTASIDAN