Erica, 31, blev ihop med ex-makens 29 år äldre styvpappa

Erica blev ihop med exets 20 år äldre styvpappa

Kärleken gör som den vill, det är inget man kan bestämma över. Precis som när den bestämde att 31-åriga Erica Quiggle skulle bli kär i sitt ex styvpappa.
– Jag kämpade emot och försökte trycka ner mina känslor, har hon berättat.
Slå på ljud

Den som har varit kär vet kanske att man inte har mycket att sätta emot när kärleken greppar tag om hjärtat. Kärleken gör som den vill.

Fråga bara Erica Quiggle, 31, från Harrodsburg, en liten stad strax sydväst om Lexington, Kentucky. Hon är nämligen gift med Jeff Quiggle, 60, som är hennes tidigare makes styvpappa. Tillsammans har paret den tvååriga dottern Brexlee, något som Daily Mail skrivit om.

ALLA KAN DRABBAS Polisen Jenny, 48: ”Jag misshandlades av mitt ex”

Stöttade varandra i skilsmässorna

Erica Quiggle, var tidigare tillsammans med Jeffs styvson Justin Towell som hon gifte sig med när hon var 19 år gammal. Det tidigare paret har också en gemensam son ihop.

Men ju längre tiden gick, desto mer började det knaka i fogarna i äktenskapet. Då, när Erica kämpade och hade det jobbit, började hon anförtro sig åt Justins styvfar Jeff som stöttade henne under den tuffa tiden. De kunde mötas i en ömsesidig förståelse eftersom Jeffs äktenskap med Justins mamma också knakade i fogarna.

Trots att Erica hade känt Jeff sedan hon var 16 år gammal började känslor som var mer än vänskap växa fram. Erica som inte ville såra någon försökta att tränga bort vad hon kände, men det gick till slut inte.

– Jag kämpade emot och försökte trycka ner mina känslor för Jeff. Men det gick ju inte, har Erica tidigare berättat.

Erkände sin kärlek för Erica

På varsitt håll, i hemlighet, började de tycka om varandra mer än som vänner. Till slut när Jeff 2017 bröt upp från äktenskapet, berättade han för Erica att han var kär i henne – och hans känslor var besvarade. De blev ett par och valde också att gå ut med sitt förhållande offentligt i den lilla staden Harrodsburg. Senare friade Jeff till Erica som självklart sa ja.

– Jeffs ex-fru och min ex-man Justin gav oss sina välsignanden. Vårtäktenskap är perfekt. Det där med åldersskillnad är bara snack, säger Erica och fortsätter:

– Eller i vårt fall är det så att Jeff är en ung själ och jag en gammal. Han gör mig lycklig.

LÄS OCKSÅ: Så överlever 6-barnsmamman sin vardag: ”Badar inte varje dag”

LÄS OCKSÅ: Ny upptäckt: Forskare tror sig hittat gen som SKYDDAR mot övervikt

FOTO: Youtube

SENASTE NYTT!