Emily har aldrig visat sig utan smink för sin fästman – elaka orden

Emily Hallett

Emily Hallett har ett födelsemärke så stort att det täcker halva ansiktet.
Hon vägrar att gå osminkad och har dolt det för fästmannen Adam i fem år.
– Jag hatar det, jag tycker det är äckligt, säger hon.
0:25

Efter reklamen: Cavapoon Maisie vill inte (!) gå ut på promenad i regnet

(0:25)

Emily Hallett, 33, föddes med ett födelsemärke så stort att det täcker halva hennes ansikte. Barndomen kantades av mobbing och vid ett tillfälle tvingades hon till och med byta skola.

Födelsemärket har följt med henne hela livet och mobbingen har gjort att självförtroendet fått sig en rejäl smäll. Än i dag bär hon med sig orden på skolgården.

– De kunde säga vad som helst. Min mamma berättade att de brukade skratta, stirra och kalla mig för saker. De kunde kalla mig för ”brända ansiktet”. För det mesta var det killarna som höll på och det påverkade mig väldigt mycket, säger hon till The Sun.

Emily Hallett

Emily Hallett har haft ett gigantiskt födelsemärke sedan födseln. Som barn mobbades hon svårt och sedan dess har hon haft dåligt självförtroende.

Gofundme

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Vägrar visa födelsemärket för fästmannen Adam

Emily trodde aldrig att hon skulle hitta kärleken, men när hon var 18 år gammal träffade hon sin första pojkvän. Då hittade hon vägar att dölja sitt födelsemärke.

– Jag fick bättre självförtroende när jag använde foundation och smink eftersom det kunde dölja födelsemärket. Jag har dolt det ända sedan dess, säger hon.

I dag är hon i ett lyckligt förhållande med fästmannen Adam. De har varit ett par i fem år och har tre barn tillsammans. Men enligt Emily har han aldrig fått se henne utan smink.

– Han vet att det finns där, du kan fortfarande se födelsemärket trots allt smink. Jag hatar det, jag tycker att det är äckligt. Jag tvättar aldrig bort sminket och fyller alltid på med smink under dagen, säger hon.

Svenska experten avslöjar – bilderna Putins dolda skönhetsingrepp

”Det är allt jag tänker på”

Emily har gjort ett flertal laseroperationer för att bli av med födelsemärket. Nu har hon startat en insamling för att ha råd med ytterligare operationer, i hopp om att bli av med födelsemärket en gång för alla.

– Det har växt med tiden och blivit bra mycket mörkare. Det blir mörkare beroende tid på året och hormonerna. Färgen skiftar, det går från lila till rosa. Det är allt jag tänker på och något som jag hela tiden bär med mig, säger hon.

Läkarna har bedömt att Emily kommer behöva cirka åtta laseroperationer. Varje operation kostar drygt 7 500 kronor.

Emily Hallett

Emily Hallett vägrar visa upp födelsemärket för fästmannen Adam. Trots att de varit tillsammans i fem år har han aldrig fått se det, enligt Emily.

Gofundme

LÄS OCKSÅ: Putins älskarinna har gömt undan 100 miljoner dollar

LÄS OCKSÅ: Så kan krisen i Ukraina påverka Sverige

Foto: Gofundme

SENASTE NYTT!