kärlek och förhållanden

Emily, 27, var ovetande om graviditeten – fästmannen höll tyst om misstankarna

Emily Graham och Ash Green med dottern.

FOTO: Facebook
27-åriga Emily visste inte att hon väntade barn förrän det var dags att föda.
Fästmannen Ash hade dock sina misstankar, men höll tyst om sparkarna han känt.
– Han ville inte säga något då.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Michella var gravid med trillingar – enorma gravidmagen
0:27

Efter reklamen: Michella var gravid med trillingar – enorma gravidmagen

(0:27)

Slå på ljud

27-åriga Emily Graham från England påstår att hon var helt ovetandes om sin graviditet tills ögonblicket hon födde dottern hemma i sängen. Men enligt hennes fästman Ash Green hade han känt bebisen sparka när de låg bredvid varandra i sängen.

Det hade han dock hållit för sig själv.

Idag är paret lyckligt nyblivna föräldrar och kan skratta åt den enorma missen.

Emilys chock: ”Åh nej, det här är inte mensvärk”

Emily vaknade en morgon i januari med fruktansvärd mensvärk. Hon trodde till en början att det var normalt och gick på toaletten för att lätta på trycket, men snart förstod hon att något inte stod rätt till.

– Jag satt där en stund och tänkte bara ”Åh nej, det här är inte mensvärk”. Jag gick tillbaka till sängen och tänkte att det skulle gå över, säger Emily till Kennedy News.

Hon beskriver smärtan som att hennes insida ”slets isär” och hennes fästman Ash började googla vad som skulle kunna vara fel. Resultaten pekade på att 27-åringen var gravid och 90 minuter senare förstod de att Google hade rätt.

– Jag behövde krysta och tänkte ”Åh herregud, jag tror jag är gravid”. När jag låg där på sängen sa min partner ”Japp, jag tror att du börjar öppna dig” Det var då vi tänkte ”Okej, det här händer”, skrattar Emily.

Emily, Ash och dottern.

Emily födde dottern hemma i sängen med hjälp av ambulanspersonal.

FOTO: Facebook

Ambulansen hann precis fram i tid

När Emily och Ash förstod vad som pågick ringde de efter en ambulans som precis hann fram i tid för att hjälpa till med förlossningen. Och det var så deras dotter kom till världen.

– Hon föddes hemma i sängen. Om de hade kommit bara två minuter senare så hade min fästman tvingats förlösa mig, säger Emily.

Emily, Graham och deras nyfödda dotter fick följa med tillbaka till sjukhuset i ambulansen. Läkarna konstaterade att de fött en frisk liten flicka.

Dottern.

På sjukhuset konstaterade läkarna att dottern var frisk.

FOTO: Facebook

– Den första natten på sjukhuset visste jag inte vad jag skulle göra och jag var orolig, men det kommer bara ganska naturligt skulle jag säga, förklarar Emily som blev mamma för första gången.

– Efter första natten var det lugnt.

Emily, Ash och dottern.

På sjukhuset avslöjade Ash att han känt barnets sparkar.

FOTO: Facebook

Emily: Han borde ha sagt något

När den lilla familjen lugnat ner sig och kommit till ro vågade pappa Ash berätta sanningen om sina misstankar. Han hade känt bebisen sparka i Emilys mage, men inte sagt något.

– Han sa att när vi låg i sängen på natten och om han kramade mig och så så kunde han känna sparkar, men han ville inte säga något då, säger Emily och fortsätter:

– Och jag svarade ”Det borde du ha gjort”.

Hon berättar att enligt Ash trodde han då att det bara var Emily som ryckte i sömnen. Inte förrän morgonen innan förstod han att det var sparkar.

FOTO: Facebook

FRÅN FÖRSTASIDAN