Edna, 87, och Simon, 47, är lyckligt gifta – ryter ifrån efter kritiken

Edna och Simon är lika kära än.

FOTO: SWNS
Edna, 87, och Simon, 47, firar 17 år som lyckligt gifta.
Paret som har en åldersskillnad på över 40 år bryr sig inte om vad andra tycker: "Vi pussas i kön i mataffären eller nyper varandra i rumpan, säger Edna.

Trots en åldersskillnad på hela 40 år mellan makarna Edna Martin, 87, och Simon Martin, 47, så spirar kärleken än. I år firar de 17 år som gifta och fula blickar och kommentarer tynger dem inte längre, berättar de för tidningen Mirror.

Paret träffades för första gången på en konsert. Edna var 68 år – Simon, 28 år. Men de upplevde något mycket speciellt, det var kärlek vid första ögonkastet. Redan efter ett par veckor flyttade paret in tillsammans i Somerset i England. Den åttonde juli 2005 gifte de sig och blev herr och fru Martin.

Iris, 82, och Mohammed, 37, ryter ifrån – efter hatet: ”Försöker njuta”

Vad andra tycker spelar ingen roll

Paret berättar att nära och kära stöttat dem, men Simons familj behövde lite tid att ta in det hela. Ednas familj däremot gladdes åt dem från start, trots att Ednas barn till och med är äldre än mannen hon gift sig med. Hennes äldsta son är 57.

Simon spelar piano för Edna.

Paret upplever nya äventyr tillsammans varje dag, vilket håller deras kärlek vid liv.

FOTO: SWNS

Edna och Simon berättar dock att många är skeptiska, men att de inte bryr sig om det.

– Självklart ignorerar vi bara fula blickar och kommentarer, säger Edna.

De berättar att deras framgångssaga till och med inspirerat andra par med stor åldersskillnad, likt dem, att ta nästa steg och gifta sig.

Nyckeln till framgång

Edna och Simon tror att vad som gör deras äktenskap framgångsrikt är att de behandlar varandra med ömhet och att de varje dag upplever nya äventyr tillsammans. Och de är inte rädda för att vara kärleksfulla mot varandra när de är bland folk.

Simon och Edna på deras bröllopsdag.

Simon och Edna gifta sig 2005, drygt ett år efter de träffats.

FOTO: SWNS

– När man älskar varandra så mycket som Simon och jag gör är det nästintill omöjligt att hålla händerna från varandra, än mindre från andra delar av vår anatomi. Det är ofta som vi pussas lite i kön i mataffären eller nyper varandra i rumpan, berättar Edna.

Deras sjuttonde bröllopsdag firades i hembyn Weston-Super-Mare, på en restaurang där varmrätten bestod av fish and chips. De utbytte romantiska presenter med varandra och delade med sig av ömma kärleksförklaringar.

”Som en skål flingor” – vattenparken är överfull av besökare

Se klippet här!

FOTO: SWNS

FRÅN FÖRSTASIDAN