Ebba Buschs ord om bröllopslyckan: ”Två människor möts”

14 feb, 2022 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318
Gustav Motte
Ebba Buschs delar glatt med sig av bröllopslyckan.
”Två människor möts och det blir mer av allt”, skriver KD-ledaren i ett Instagram-inlägg.
Annons
Katten Tinker älskar att sjunga duetter
Katten Tinker älskar att sjunga duetter

Ebba Busch, 35, var under helgen på bröllop. Partiledaren för Kristdemokraterna gick i kärlekens tecken – när hon firade att kollegorna Peter Kullgren och Sarah Havneraas gifte sig.

På Instagram skriver partiledaren Ebba Busch att hon tackar för en ljuvlig helg – som avslutades med fyrverkerier.

Bröllop med KD-toppar

Det lyckliga paret tillhör toppskiktet inom Kristdemokraterna.

Peter Kullgren, 40 är partisekreterare för KD och sitter i partistyrelsen, medan Sarah Havneraas, 28, är förbundsordförande för partiets kvinnoförbund, KD-kvinnor. Även hon sitter i KD:s partistyrelse.

Givetvis var vänner, familj – och partiledare inbjuden för att fira deras kärlek.

”Ibland blir 1 + 1 faktiskt 3! Två människor möts och det blir mer av allt. I helgen har vi firat kärleken, mellan dessa två, i Värmlands skogar”, skriver Ebba Busch i ett instagram-inlägg, där hon bland annat delar en bild på när det lyckliga paret ger varandra en kyss framför kyrkporten.

Annons

Hyllades av flera

I kommentarsfältet ger även en annan partiledare sina lyckönskningar till det lyckliga paret, nämligen Centerpartiets Annie Lööf.

”Varmt grattis till brudparet!”, skriver Annie Lööf.

Andra som gillat bilden är KD-partikollegan i Europaparlamentet, Sara Skyttedal – som själv var med på bröllopet och efterföljande fest.

Ett giftermål som också har fyllt EU-parlamentsledamoten sociala medier.

I ett inlägg på Instagram skriver Sara Skyttedal: Thanks Mr and Mrs Kullgren for an amazing wedding weekend”, på engelska för lite mer internationell touch. Hon poserar även på bild med sin fästman Jimmy Dihang, 36. Paret har tvillingar tillsammans.

Får tyst stöd av regeringen

Men en oväntad gillamarkering på Ebba Buschs inlägg kommer från partimotståndare och Sveriges civilminister, Ardalan Shekarabi (S). Gissningsvis är att kärleksfirande är ett ämne som går över partigränser.

Foto: INTAGRAM, TT

Annons