Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!
Därför lever Jennifer och maken Daniel med gemensamma pojkvännen

FOTO: Facebook
10 år senare träffade Jennifer pojkvännen Ty som idag är en del av familjen.
Nu berättar de om beslutet.
Jennifer Martin, 34, förlovade sig med sin livskärlek Daniel när de båda var 19. När de fyllt 20 var de lyckligt gifta och vid 25 hade paret fått två barn.
Både Jennifer och Daniel växte upp i religösa och konservativa familjer där äktenskap mellan en man och en kvinna var det enda alternativet.
Men vid 27-års ålder började Jennifer ifrågasätta meningen med monogami och idag har de äkta makarna skaffat sig en pojkvän – Ty Simpson, 32.
Jennifer och Daniel började långsamt
Jennifer och maken Daniel började diskutera polygami efter att Jennifer erkänt sin sexuella attraktion och kärlek till andra killar. Hon var dock tydlig med att hennes känslor för maken inte förändrats.
– Jag tror aldrig att jag ens hört ordet ”polygami”. Jag kände ingen som inte var monogam. Jag trodde inte att det existerade, berättar Jennifer för Today.
Därifrån gick Jennifer och Daniel långsamt framåt.
– Vi träffade en terapeut, läste böcker och träffade polygami-grupper. Han började dejta innan jag gjorde, förklarar Jennifer.

Jennifer och Daniel gifte sig som 20-åringar och hade fått sina två söner vid 25 års ålder.
FOTO: FacebookPojkvännen: ”Vi har alla våra egna roller”
2018 förändrades allt när Jennifer träffade Ty och det sa klick. Jennifer och Ty blev blixtförälskade och 2020 flyttade pojkvännen in hos Jennifer och Daniel och deras två barn i Virginia, USA.
– I början var en av de svåraste sakerna för mig att skaka av mig känslan att jag tog något från Daniel och hans upplevelser med barnen, förklarar Ty.
– Med det är en gemensamhet... Vi har alla våra egna roller och i slutet av dagen är det främsta målet att försäkra oss om att barnen växer upp till att bli snälla och kärleksfulla, avslutar han.

2018 träffade Jennifer pojkvännen Ty.
FOTO: FacebookSönerna lär sig ifrågasätta
Trion förklarar att de anser att den udda familjesituationen lär barnen viktiga lärdomar – som att ”relationer inte behöver vara på ett visst sätt”. Jennifer är glad att hennes två söner lär sig att ifrågasätta traditionella könsroller.
– Vi gör allt i hemmet till en gemensam insats. De inser att alla väger in och har en roll. Jag hoppas att det formar ett tankesätt där de hjälps åt när de växer upp, säger hon.
Men trots att familjen ser många fördelar med sin situation finns också många nackdelar, bland annat att planera.
– Vi måste samlas en gång i veckan och våra kalendrar är så kaotiska, berättar Daniel och fortsätter:
– Vi behöver inte bara se till att våra scheman fungerar, men också att människors behov möts.
Inflation och matkostnader är ett annat problem som slår hårt mot en stor familj.
– Jag förstår inte hur mycket folk äter i det här huset, säger Jennifer och skrattar.

Den stora familjen bor tillsammans i Virginia.
FOTO: FacebookFOTO: Facebook