Christines man svårt sjuk innan bröllopet – gifte sig utan maken

Christine och Gannon Karmire

Christine Karmire tvingades gifta sig med en digital version av maken Gannon.
Nu berättar de allt om det konstiga och händelserika bröllopet.
– När vi tänker tillbaka på vårt bröllop är 'bitterljuv' det första ordet jag tänker på, säger Christine.

Bröllopet var så planerat det bara kunde bli. Gästerna hade rest långa vägar för att få ta del av evighetslöftet mellan Christine Karmire och Gannon Karmire från North Carolina, USA.

Men när släkt, vänner och övriga gäster satt sig ner för att bevittna den sagolika dagen gick Gannon inte att känna igen. Kroppen var betydligt smalare och ansiktet betydligt fyrkantigare.

Allt hade sin förklaring. Gannon var nämligen inte närvarande på bröllopet i egen hög person. Det fyrkantiga ansiktet var egentligen en ipad och Gannons ansikte syntes från en videolänk. Paddan vilade på någon slags klädstång som fick agera kropp.

”Pinnen Gannon” och Christine Karmire

”Pinnen Gannon” och Christine Karmire under bröllopet.

Tiktok

”Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss”

Många kliade sig nog i huvudet och undrade hur Gannon kunde vara så klantig att han missade det som flera beskriver som livets stora dag. Men även det hade sin förklaring. Gannon hade ätit något förrädiskt kvällen innan och varit nära att vända inälvorna ut och in under toabesöken kvällen innan.

– När vi tänker tillbaka på vårt bröllop är 'bitterljuv' det första ordet jag tänker på. Vi var så glada att äntligen få samla våra vänner och familj tillsammans, men som sagt så blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss, säger Christine Karmire till People.

Det kan man lugnt säga. Gannons illamående hade förvärrats bara några timmar innan bröllopet och han tvingades åka in till sjukhus. Matförgiftningen var tydligen så alarmerande att de inte vågade chansa.

Christine Karmire och Gannon Karmire

Så här ser Gannon Karmire ut när han inte är en vandrande pinne. Här står han med sin fru, Christine Karmire.

Facebook

Kallades för ”Pinnen Gannon”

Orsaken till att de brände av bröllopet utan Gannon har också sin förklaring. Paret hade nämligen stött på flera motgångar på vägen till giftermål. Redan förra året hade de planerat allt in i minsta detalj, men då kom en pandemi i vägen.

De flyttade datumet och när det äntligen var dags blev Christine sjuk i covid. Så när Gannon fick sin matförgiftning struntade de i att skjuta på det ytterligare en gång och kom i stället på ”Pinnen Gannon”.

– Han tyckte att det skulle vara ett välkommet komiskt skämt för alla gäster om han kom som ”Pinnen Gannon”. Det var tänkt som en stämningshöjare och få folk att uppskatta varandras sällskap och njuta av den redan färdiglagade maten, säger Christine.

Stjärnan gifte sig med svenska Frida i hemlighet – ex-fruns ilska

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Pinnen Gannon” och Christine Karmire

Alla ville ta bild med ”Pinnen Gannon”. Han kunde inte göra annat än gå med på det.

Tiktok
”Pinnen Gannon” dansar

Alla ville dansa med ”Pinnen Gannon”. Han kunde inte göra annat än gå med på det.

Tiktok

Gannon nöjd med bröllopet

Digitala Gannon var med hela kvällen. Bröllopsgästerna kunde inte få nog av den vandrande ”Pinnen Gannon” och både dansade vilt och tog bilder med honom.

Bilderna på ”Pinnen Gannon” blev virala och i efterhand kan paret bara skratta åt det inträffade. Bröllopet blev så bra det bara kunde bli, trots att brudgummen saknades.

– Jag är så glad att våra vänner och familj kunde fira tillsammans med Christine och att det hårda arbetet inför bröllopet inte gick till spillo, säger Gannon.

LÄS OCKSÅ: Jess: Som 24-åring hade jag varit gift tre gånger

LÄS OCKSÅ: Brandmannen adopterade Rebecca efter mammans beslut

Foto: Tiktok, Facebook

SENASTE NYTT!