TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Vilka gick till final i Melodifestivalen?Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill se

Christer Lindarw rasar efter Olof Lundhs beteende i tv: ”Skrämmande”

16 mar, 2022 
https://image.hant.se/image-7524194?imageId=7524194&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=56.22&x=0&y=19.28
Alex Hartelius
Olof Lundh, Ebba von Sydow och Christer Lindarw
Christer Lindarw är rasande på Olof Lundh.
Nu kan den folkkäre artisten inte längre hålla tyst.
”Bland det obehagligaste man kan se på TV nu är sportreportern Olof Lundh”, skriver han.
Annons
Christer Lindarw om framtiden för After dark: ”Kommer hända saker”Brand logo
Christer Lindarw om framtiden för After dark: ”Kommer hända saker”

Christer Lindarw, 69, är en av Sveriges mest folkkäre artister och många ser honom som en legendar efter framgångarna i gruppen After Dark. Han har även ett förflutet som skådespelare och har bland annat varit med i tv-serien ”Bonusfamiljen”.

Olof Lundh, 55, är en av Sveriges mest folkkäre sportreporter och många ser honom som en legendar efter framgångarna i tv-rutan. Han är också känd för sitt storbråk med världsstjärnan Zlatan Ibrahimovic, 40.

Även om den folkkäre sportreportern är djupt inne i att bevaka sportens värld, så hindrar det Olof Lundh inte från att själv delta i tävlingssammanhang.

Olof Lundh
Olof Lundh, 55, är en av Sveriges mest folkkäre sportreportrar. Nu är han aktuell i programmet ”Alla mot Alla”.

Olof Lundh: ”Får bjuda på sig själv lite”

Han har flertalet gånger medverkat i frågesportprogrammet ”Alla mot Alla” och tillsammans med parhästen Ebba von Sydow, 41, bjuder han på känslor som närmast kan beskrivas som hetlevrade.

Annons

– Man får bjuda på sig själv lite och sedan är det också en annan roll än den man har när man jobbar med fotboll. Men jag kan inte ställa upp om jag inte vill vinna. En del koketterar och säger att de inte bryr sig hur det går, men det tror jag inte på, har Olof Lundh sagt till Aftonbladet.

Den folkkäre artisten Christer Lindarw gillar dock inte vad han ser och tycker att Olof Lundh är det ”obehagligaste man kan se på tv”. Nu riktar han hård kritik mot TV4-profilen på Instagram.

Olof Lundh och Ebba von Sydow
Olof Lundh och Ebba von Sydow visar mycket känslor i programmet Alla mot Alla, vilket nu fått artisten Christer Lindarw att gå i taket.

Christer Lindarws hårda ord: ”Patetiskt”

För att jobba med sport, så är han den mest osportsliga person jag sett. Att vara dålig förlorare är en sak. Men hans utbrott, surhet, skadeglädje och slå näven i väggen aggressivitet är både skrämmande och patetiskt”, skriver Christer Lindarw.

Annons

Flera i kommentarsfältet håller med Christer Lindarw och tycker Olof Lundhs och Ebba von Sydows bitterhet gått för långt.

”Instämmer helt. Ebba och Olof beter sig rent bedrövligt och jag hoppas verkligen att det är sista säsongen vi ser dessa osympatiska personer i ett för övrigt trevligt program”, skriver en person.

Christer Lindarw
Christer Lindarw, 69, gillar inte Olof Lundhs medverkan i ”Alla mot Alla” och tycker att han är ”skrämmande”. Nu vädrar han sin ilska på Instagram.

Nanne Grönvalls stöd: ”Älskar det!”

Men de flesta verkar ändå tycka att Olof Lundhs och Ebba von Sydows vinnarskallar höjer underhållningsvärdet.

”Oj.. Jag som älskar Olof Lund i Alla mot alla.. Ser det som en rolig grej att han är dålig förlorare”, skriver en person.

”Haha! Fattar vad du menar, men samtidigt älskar jag kontrasterna - vinnarskallar mot ”glada-för-allas-skull” lagen. Det här programmet är beroendeframkallande. Älskar det!” skriver artisten Nanne Grönvall, 59.

Annons

Även programledaren Fredrik Wikingsson, 48, tar Olof Lundh i försvar.

Olofs ärlighet är underbar. Du får titta på ”Secret song” på TV4 istället!” skriver han.

Nanne Grönvall
Nanne Grönvall tar Olof Lundh i försvar och skriver i en kommentar till Christer Lindarws inlägg att det är kontrasterna som gör programmet.

Foto: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, Discovery, Jonas Ekströmer/TT

Annons