Chloe, 29, lider av ovanliga minnesförluster – tror hon är 6 år gammal

Foto: COLLECT
29-åriga Chloe chockar hela världen med sina märkliga minnesförluster.
För ibland vaknar hon upp och tror hon är 6 år gammal.
Ett tillstånd som ställt till med den hennes fästman.
– Jag trodde han kidnappade mig, säger Chloe Barnard till The Sun.
0:32

Efter reklamen: Joe Biden ramlar av cykeln ”Jag mår bra”

(0:32)

Slå på ljud

Chloe Barnard, 29, kan vakna bredvid sin fästman James Cavill, 39, och tro att hon är 6 år gammal, eller en tonåring. Tillståndet är som taget ur en film. För The Sun öppnar hon nu upp sig om sina märkliga minnesförlust-attacker.

Tillståndet som Chloe lider av sker oftast efter att hon vaknat. Minnesförlusten håller i sig omkring ett dygn. Under dessa 24 timmar måste fästmannen James, tillsammans med 29-åringens föräldrar göra allt för att ta hand om Chloe som inte är sig själv.

Chloe Barnard, 29, lider av extremt ovanliga minnesförluster.

”En gång vaknade jag som sexåring”

Mamma Trish, 49, och pappa David, 56, måste gemensamt med James lugna ner Chloe som i sitt huvud plötsligt vaknat i en fullvuxen kvinnokropp. En uppgift som inte är särkilt lätt. 29-åringen brukar skrika att hennes fästman är en pedofil, eller hota honom med närmsta köksredskap. Hon har till och med ringt polisen.

– Jag kan vakna och vara vilken ålder som helst. En gång vaknade jag som sexåring. Det var fruktansvärt, berättar 29-åringen för The Sun.

För den brittiska tabloiden berättar Chloe hur det är att vakna upp i samma säng bredvid en ”okänd” man.

– Jag trodde han kidnappade mig, berättar Chloe Barnard som då hade känt James i 19 år.

– Han lugnade ner mig och sa ”jag känner din mamma och pappa”. Vi ringde dem tillsammans och de förklarade allt för mig. Nästa morgon vaknade jag upp och var helt som vanligt, fortsätter hon.

Den 29-åriga Chloe kan vakna upp och tro hon är 6 år gammal.

Foto: COLLECT

Trodde hon blev kidnappad

– En annan gång vaknade jag upp och var 16 år. Jag väckte James försiktigt och han förklarade för mig jag hade ett anfall. Jag trodde inte helt på honom, men han tog med mig till sitt jobb, berättar Chloe och fortsätter:

– Han arbetar som lastbilschaufför. Han ville inte lämna mig i ett hus som jag inte alls kände igen. Men när jag satt i lastbilen trodde jag verkligen att jag skulle bli kidnappad.

Trots att 29-åringen under hela livet sökt hjälp för sina märkliga anfall, så har inget hjälp. Chloe kan endast försöka motverka att de sker. Hon tror att stress och trötthet spelar en stor roll i när och varför hon drabbas.

”James tacklar det hela väldigt skickligt”, säger 29-åringen om sin fästman.

James hjälper sin fästmö

– En konsult berättade för mig att detta kan hända en, eller två gånger i någons liv. För mig händer det dock månadsvis. Jag måste bara leva med det, men det är tungt. Det kan ta en hel vecka att återhämta sig efteråt. James tacklar det hela väldigt bra. Men jag är rädd för hans skull. Jag skulle inte ens kunna drömma om att leva med någon som får likande attacker, säger Chloe till The Sun.

Enorm gastank exploderar – täcker hamnen i giftig rök

Se klippet här!

Foto: COLLECT

SENASTE NYTT!