Cecilia, 52, har fått superkropp – efter klimakteriet: ”Njöt av livet”

Cecilia, 52, har fått superkropp – efter klimakteriet: ”Njöt av livet”

FOTO: INSTAGRAM
När Cecilia Harris, 52, hamnade klimakteriet ändrade hon allt – men allra främst sin diet.
Nu visar hon upp sin nya superkropp.
– Jag ser bättre ut nu, än när jag var 20, säger Cecilia Harris, enligt New York Post.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Firande supportrar möter spelarbussen nakna efter titeln
0:31

Efter reklamen: Firande supportrar möter spelarbussen nakna efter titeln

(0:31)

Slå på ljud

Cecilia Harris, 52, från Storbritannien, har på senare tid blivit en älskad träningsprofil. Men så har det inte alltid sett ut för 52-åringen.

För när Cecilia klev in i klimakteriet vid 49 års ålder så ville hon ta kontroll över sin egen kropp. Nu är hon mer vältränad än någonsin tidigare.

– Jag tror du alltid har ett val i livet. När det kommer till ålder så måste du omfamna det, slåss mot det, eller bara förlora allt hopp, säger Cecilia enligt New York Post.

– När jag fyllde 50 var det dags för mig att erkänna att jag behövde lägga i en växel. Det blev i sig en motivationsfaktor, säger Cecilia och fortsätter:

– Ju äldre du blir, ju äldre blir du. Du måste ta hand om din kropp mer. När jag gjorde det svarade min kropp galant på träningen, berättar 52-åringen.

Fick barn som 30-åring – drack vin

Cecilia fick sitt första barn vid 30-årsåldern. Hon var alltid frisk och kry – men höll inte så noggrann koll på vad hon stoppade i sig. I New York Post berättar 52-åringen att det blev en hel del mat, vin och nästan ingen träning.

– Jag njöt av livet! Det var mat och vin. Men när jag gick in i klimakteriet vid 49 så insåg jag att förändring behövdes.

”Om du berättade för mig när jag var 20 att jag skulle lägga upp bikini-bilder i dag”, säger Cecilila.

”Om du berättade…”

På sina sociala medier berättar Cecilia om vad hon äter för att vara nyttig. Det blir enligt henne: ”Omeletter, kyckling, rostade grönsaker och och brunt ris”.

– Jag dricker fortfarande kaffe och tar något glas rött, då och då. Men jag ser alltid till att jag får i mig mycket vatten.

– Jag har betydligt mer självförtroende i dag. Om du berättade för mig när jag var 20 att jag skulle lägga upp bikini-bilder i dag, så hade jag aldrig trott på dig, skrattar Cecilia.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN