Brooke, 33, kallas för ”monster” – efter beslutet för nyfödde sonen

33-åriga mamma Brooke Atkins blir kallad för ”monster”, efter att hennes 6-månader gamla son genomgått en laserbehandling

Foto: TIKTOK, INSTAGRAM
33-åriga mamma Brooke Atkins blir kallad för ”monster”, efter att hennes 6-månader gamla son genomgått en laserbehandling.
– Så skulle jag aldrig kunna göra mot mitt barn, säger en av mammans följare, enligt Daily Mail.
0:28

Efter reklamen: Gravida mamman ”Tror det växer en alien där inne”

(0:28)

Slå på ljud

Hemmafrun Brooke Atkins, 33, anklagas av sina följare för att vara ett ”monster”, efter att hon låtit sin sex månader gamla son, Kinglsey, genomgå en laseroperation i ansiktet. Men nu slår den 33-åriga mamman tillbaka.

Kingsley föddes med ett enormt födelsemärke. Ett märke, som på engelska kallas för ”portvinsfläck”, täckte pojkens halva ansikte. Den sex månader gamla bebisen led av en ovanlig sjukdom som kallas för Sturge-Webers syndrom, skriver den brittiska tabloiden Daily Mail.

Parets tuffa adoptionskamp – efter långa resan att få barn: ”Jisses”

”Den kommer växa och bli mörkare”

När den 33-åriga tvåbarnsmamman Brooke, som bor i Australien, och hennes 27-åriga partner Kewene Wallace fick Kingsley hade han födelsemärket i ansiktet direkt vid födseln. Eftersom märket kopplas ihop till det ovanliga syndromet och kan utveckla blindhet, togs beslutet att operera bort födelsemärket.

– Saken är att en ”portvinsfläck” är progressiv. Det betyder att den kommer växa och bli mörkare med tiden, berättar mamman Brooke och fortsätter:

– Det enda sättet att behandla ett födelsemärke av den här typen är med laserbehandling. Själva behandlingen tar inte bort födelsemärket. Utan den tar hand om huden runt om.

”Så skulle jag aldrig kunna göra …”

I flera bilder på sociala medier delar Brooke med sig av hur hennes lilla pojke genomgår behandlingen. Men alla följare är inte lika förtjusta i behandlingen.

– Så skulle jag aldrig kunna göra mot mitt barn, säger en av mammans följare i ett klipp på plattformen Tiktok.

En annan kommenterar under mamma Brookes bilder:

”Man ser knappt födelsemärket. Du gör det mer för dig än för honom. Du är ett monster”.

En tredje kommenterade:

”Han ser vacker ut med sitt födelsemärke”, skriver en följare.

Slår tillbaka

Men Brooke slår tillbaka mot kommentarerna:

– När jag läste kommentarerna först började jag gråta. Men för varje elak kommentar fanns det hundra vänliga, säger mamman.

Hunden Belle är världens mest förvånade hund

Se klippet här!

Foto: TIKTOK, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!