Bilden på svårt cancersjuka pojken spreds – så ser hans liv ut idag

Aubrey och Beckett

Bilden på Aubrey och cancersjuke Beckett spreds som en löpeld.
Nu berättar mamman om syskonens kamp.
– Jag såg min son gå igenom så mycket, säger hon.
0:40

Efter reklamen: 2-årigen får träffa sin lillebror för första gången

(0:40)

Slå på ljud

När Kaitlin Burge delade med sig av en bild på sina två barn, var det ingen som kunde tro vilket stort genomslag den skulle få på sociala medier. På bilden ser man hur fyraåriga Aubrey står och stöttar sin 15 månader yngre bror Beckett, som kämpar mot leukemi, när han ska spy på toaletten.

Den hjärtskärande bilden på en tunn och blek Beckett visade sjukdomens värsta sida, men också det vackra med ett obrytbart syskonband och hur cancern berör en hel familj.

”Mina två barn, med åldersskillnad på 15 månader, gick från att leka i skolan och hemma tillsammans till att göra det i ett kallt sjukhusrum tillsammans”, skrev Kaitlin Burge i ett inlägg på Facebook.

Aubrey och Beckett

Aubrey lägger en hand på lillebror Becketts axel.

Facebook

Mammans stora sorg – fruktansvärda tiden

Att se sitt barn lida på det där sättet är varje förälders värsta mardröm. Att som storasyster se sin lillebror bli svagare och svagare för varje minut är otänkbart. Det Beckett och Aubrey fick uppleva är något som aldrig borde få hända.

”Min då 4-åring såg sin bror åka ambulans till intensivvårdsavdelningen. Hon såg ett dussin läkare med masker över sina ansikten sticka honom med nålar och pumpa in mängder av mediciner i honom, allt medan han låg där hjälplös”.

Aubrey och Beckett

Aubrey och Beckett kämpade på olika håll under den tuffa sjukdomsperioden.

Facebook
Drabbades av dödlig sjukdom – läkarnas diagnos: ”Aldrig hört”

”Såg min son gå igenom så mycket”

Familjen tog det en dag i taget. När storasyster Aubrey inte fick vara med på sjukhuset stöttade hon honom hemifrån. Var syskonen än befann sig var de aldrig riktigt långt ifrån varandra.

– Jag såg min son gå igenom så mycket och ändå le. Jag såg min fina Aubrey kämpa igenom en svår tid i sitt liv och bli så självständig. Hon såg sin bästa vän och bror i ett tillstånd inget syskon ska behöva uppleva, säger Kaitlin Burge till Brightside.

Aubrey och Beckett

I augusti förra året friskförklarades Beckett.

Facebook

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så lever syskonen i dag

I augusti förra året gjorde Beckett sin sista behandling, efter att ha stött på flera motgångar på vägen. I dag är han frisk från sin leukemi. Bandet mellan honom och storasyster Aubrey har blivit starkare än någonsin.

– Han mår jättebra, han är klar med behandlingarna och tillbaka i skolan, just nu i första klass.

Beckett och Aubrey

Beckett har i dag gått tillbaka till skolan och går i första klass.

Facebook

Foto: Facebook

SENASTE NYTT!