Bebisens pappa dog två år innan han föddes: ”Kan se honom i min son”

Wade, Chris och Lauren

Chris dog i cancer 2020.
Två år senare föddes hans son.
0:31

Efter reklamen: Katten Tinker älskar att sjunga duetter

(0:31)

Slå på ljud

Chris älskade livet. Han trivdes med sitt jobb, gillade att träna och varje helg tillbringade han tid med flickvännen Lauren McGregor, 33, och sonen Wade, som han fått i ett tidigare förhållande.

I november 2013 drabbades han av kraftig huvudvärk. En månad senare diagnosticerades han med cancer. Han hade levt hälsosamt hela sitt liv och beskedet kom som en chock.

Chris och Lauren var dessutom mitt uppe i att skaffa ett barn när han fick beskedet. De visste inte hur framtiden skulle bli och beslutade sig för att frysa in hans spermier.

Chris

Chris drabbades av cancer 2013. Han friskförklarades året efter, men några år senare var den tillbaka.

Gofundme

Födde Chris son – två år efter hans död

Han friskförklarades från cancern 2014. Men när den några år senare kom tillbaka orkade inte Chris mer. I juli 2020 dog han 37 år gammal och Lauren lämnades i en obotlig sorg.

Samtidigt fanns en bestämd vilja om att få ett barn med Chris. Hon tog hans frysta sperma och lyckades bli gravid via IVF. Två år efter pojkvännens död föddes sonen Seb. För Lauren var det som ett tecken från högre makter.

– Så fort Seb föddes kändes det som att Chris lämnat över honom från en annan plats, säger Lauren McGregor till The Mirror.

Chris och Lauren McGregor

Lauren McGregor födde en son två år efter Chris död.

Gofundme

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mammans fina ord: ”Så vackert”

I förlossningssalen hade hon tagit med sig ett fotografi på Chris och ett halsband med hans aska i. Även om han var död kändes det som att han var närvarande i allra högsta grad.

– Det betydde allt. Det första som Seb gjorde var att ta tag i halsbandet med Chris aska. Det var bara så vackert, säger hon.

LEVER KVAR Kärleken tog döde Alex spermier – blev gravid

Obotliga sorgen: ”Värsta dagen i mitt liv”

Seb påminner också väldigt lik sin pappa.

– Nu när ansiktsdragen börjar komma fram, kan jag se hur lik han faktiskt är Chris, säger Lauren och fortsätten.

– Att förlora Chris var den värsta dagen i mitt liv, men vi såg till att få vår kärlek att fortsätta växa även om han inte längre är kvar.

Wade och Chris

Chris med sonen Wade, som i dag är 18 år gammal.

Gofundme

Foto: Gofundme

SENASTE NYTT!