Barnvakten Emily blev tillsammans med pappan: ”Började med...”

27 okt, 2021 
https://image.hant.se/alexprofilbild.jpeg.jpg?imageId=7524194&x=0&y=19.277108433735&cropw=100&croph=56.224899598394&width=1318&height=1318
Alex Hartelius

Emily pluggade till lärare och började jobba som barnvakt för att skaffa erfarenhet.
Då blev hon uppvaktad av pappan Nick – som hon nu lever ihop med.
– Vi gick ut några gånger och klickade verkligen, säger Nick.

Annons
Mamman smygfilmade när barnvakten sjöng – nu är hon en viralstjärna
Mamman smygfilmade när barnvakten sjöng – nu är hon en viralstjärna

Emily, 25, vandrade runt på studentområdet och insåg att hon behövde en extra inkomst för att leva det liv hon kände passade hennes karaktär.

När hon såg att Nick, 39, sökte efter en barnvakt tvekade hon aldrig. Emily hörde av sig, meddelade att hon var intresserad och landade jobbet.

Nicks söner blev genast förälskade i den nya barnvakten och tyckte att hon skötte jobbet på ett närmast felfritt sätt.

Emily
Emily ville vara en ambitiös lärarstudent och bygga på hjärnmusklerna med kunskap. Hon tog jobbet som barnvakt – och blev kär i pappan i familjen. Nu har de varit tillsammans i tre år.

Nick blev kär i barnvakten Emily – skrev meddelanden

Samtidigt som Emily gjorde succé som barnvakt började Nick bli allt mer intresserad av den unga college-studenten.

De började skriva sms till varandra och i slutet av sommaren hade relationen blivit allt annat än professionell. Nick bestämde sig för att fråga ut Emily, som tackade ja med buller och bång.

Annons

– Först handlade det bara om barnen och hur de mådde men sen började vi bygga upp en bra relation tillsammans. Innan sommarens slut bestämde jag mig för att vara lite våghalsig och bjuda ut henne, säger Nick i ett youtubeklipp.

Emily och Nick
Emily, 25, och Nick, 39, har varit tillsammans i tre år. De fungerar som ett helt vanligt par och lever tillsammans, reser tillsammans och tillbringar gärna tid med varandra.

Så lever Nick och Emily

Emily hade tagit jobbet som barnvakt för att skaffa sig erfarenhet till lärarstudierna. Hon kunde inte för sin vildaste fantasi tro att hon skulle träffa mannen i sitt liv och hitta kärleken på jobbet.

– Vi gick ut några gånger och klickade verkligen. Nu har vi varit tillsammans i över tre år. Vi lever tillsammans, reser tillsammans och kommer väl överens, säger Nick och avbryts av den tidigare barnvakten:

– Och vi gör TikTok-klipp ihop, säger Emily.

Emily och Nick
Under användarnamnet @emxnick visar Emily och Nick upp märkliga danser och andra saker på TikTok.

Folk tror att Nick och Emily är syskon

Och TikTok-klipp gör paret verkligen. Allt ifrån märkliga danser, Squid game-imitationer och svar på nyfikna frågor om relationen behandlas. Främst får de frågor om åldersskillnaden.

Annons

– Enligt TikTok-följare ser vi ut som syskon, säger Nick och menar att det i hans fall är något positivt.

– Nästa år är det stora 40 som gäller, men jag ser mycket yngre ut, fortsätter han med ett tonfall som skvallrar om att han besitter ett självförtroende som är få förunnat.

Nicks svar på privata frågan: ”Helvete heller”

Paret tycker inte det är speciellt konstigt att folk har frågor om relationen. Däremot tycker de att flera av frågorna är väldigt privata och de tvingas ofta bemöta följarna så att de inte ska få fel uppfattning om förhållandet och hur de träffades.

– Vi får mycket konstiga frågor om vårt förhållande och om jag var gift när vi träffades. Helvete heller, säger Nick.

Foto: TikTok, Youtube

Annons