Annabelle fick sparken – efter att kollegan skvallrat om hennes hobby

25-åringen blev sparkad efter en kollega skvallrat om hennes lönsamma hobby.

Foto: INSTAGRAM, TIKTOK
Annabelle Knight fick sparken som butiksbiträde efter att en kollegans skvaller.
– Någon på min arbetsplats måste ha följt mig på OnlyFans och sedan skickat bilder till min chef, säger en ursinnig Annabelle Knight enligt Daily Star.
0:26

Efter reklamen: Försöker återskapa Dirty Dancing – slutar inte som planerat

(0:26)

Annabelle Knight, 25, berättar enligt Daily star hur det gick till när hon blev sparkad från sitt ”vanliga jobb” som butiksbiträde.

Anledningen? Att 25-åringen var vuxenmodell på Onlyfans.

Arbetade i butik – fick sparken efter kollegans skvaller.

Foto: INSTAGRAM

Arbatade som i butik – likt vem som helst

Plattformen Onlyfans används av kreatörer som vill dela med sig exklusivt material till sina följare mot betalning. Onlyfans blev snabbt populär bland de som sysslar med explicit och vågat material. Plattformen fungerar så att ju mer man betalar, desto grövre och exklusivare bilder får man av vuxenmodellerna.

En av dessa vuxenmodeller på plattformen är 25-åriga Annabelle Knight.

Jenny Strömstedts vågade fråga om skandalfesten: ”Kan klippa bort”

Till vardags arbetade 25-åringen som ett helt vanlig butiksbiträde, medan hennes Onlyfans endast var en bisyssla hon höll på med fritiden. Allt var frid och fröjd tills hon en dag fick ett märkligt mejl av sin chef. I e-postlådan låg hennes uppsägning.

– I morse blev jag uppsagd. Min chef frågade mig om jag hade ett annat uppdrag vid sidan av mitt arbete. Jag svarade givetvis ”Nej”, eftersom jag trodde han syftade på ett annat butiksjobb.

Enligt Annabelle tjänar hon 7 000 kronor – om dagen som vuxenmodell.

Foto: INSTAGRAM

En kollega måste ha skvallrat

En av Annabelles kollegor måste ha skvallrat för chefen om hennes fritidssysselsättning som vuxenmodell. Något annat är otänkbart menar 25-åringen.

– Jag kan inte tänka mig att hon på egen hand har hittat till min Onlyfans. Jag hade gjort den fullständigt omöjlig att kopplas till mig. Dessutom tillåter jag inte fler än 1 000 personer att ha tillgång till min sida. Någon måste ha följ mig i hemlighet, säger Annabelle.

Fick sparken – för att ha gjort porr

Enligt Annabelle var anledningarna till att hon sprakades att hon publicerat ”pornografiskt material på internet”, samt att hon ljugit under sin anställning om att hon inte hade några andra inkomster. Annabelle blev sparkad på plats.

Hannah blev gravid som 15-åring och 16-åring – hårda kritiken

Men lyckligtvis tjänar Annabelle bra på sin fritidssysselsättning. Annabelle är från Brisbane i Australien och letar nu efter ett hus att köpa. Innan fick 15-åringen in strax över 13 000 kronor på sitt jobb som butiksbiträde.

Som vuxenmodell? 7 000 kronor om dagen.

– Men det gjorde mig ursinnig att någon på mitt bolag prenumererat på min sida i hemlighet, kopierat det olagligt och delat det med min chef, säger Annabelle enligt Daily Star.

LÄS OCKSÅ: Mary, 26, har lagt 1 miljon kronor på sina bröst: ”Ser perfekt ut”

LÄS OCKSÅ: Natasha har lagt miljoner på sin rumpa – nu vill inte män dejta henne

Foto: TIKOTK, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!