tv4

Anna Lindmarker avslöjar okända detaljen i TV4 Nyheterna: ”Kan trolla”

Anna Lindmarker och hennes inlägg på Facebook där hon avslöjar den okända detaljen

FOTO: TT/Instagram
Anna Lindmarker är ett välkänt ansikte i TV4 Nyheterna och lagom till sin 62-årsdag passar hon på att avslöja en okänd detalj bakom nyhetssändningarna.
”Tänk vad de kan trolla i kontrollrummet”, skriver journalisten på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ryska missilen exploderar bakom reportern i livesändning
0:28

Efter reklamen: Ryska missilen exploderar bakom reportern i livesändning

(0:28)

Slå på ljud

Nyhetsankaret Anna Lindmarker, 62, har synts i TV4 Nyheterna i över 25 år och innan dess jobbade hon på konkurrenten Aktuellt i SVT. På det privata planet var Lindmarker gift med journalisten och chefen för TV4 Nyheterna Lars Weiss som dog i lungcancer 2021. Hon har de två sönerna Axel, 31 och Patrik, 29 från sitt tidigare äktenskap med Pär Josefsson och har även sonen William, 17 med Lars Weiss.

Anna Lindmarker 1990 när hon var nyhetsankare på Aktuellt i SVT.

SVT Bild

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Fyller 62 – grattas med skönsång och godis

På trettondagsafton den 5 januari fyller Lindmarker 62 år – och dagen till ära grattades hon en födelsedagssång av kollegorna vilket hon har delat med sig av på sin Instagram. Lindmarker hörs skratta och skrika ”jaaa” i videon. Hon fick dessutom en till lite udda födelsedagshälsning på jobbet – skrivet med godis. ”Hurra” syns skrivet med olika choklader i färgglada papper.

Anna Lindmarker tillsammans med maken Lars Weiss 2017 på Guldbaggegalan.

Anna Lindmarker tillsammans med maken Lars Weiss 2017 på Guldbaggegalan.

Claudio Bresciani/TT

Anna Lindmarker avslöjar okända detaljen i sändningarna

Lindmarker har även delat med sig av ett inlägg som avslöjar en okänd detalj bakom sändningarna av TV4 Nyheterna efter alla år.

I dessa kalla vintertider när solen lyser med sin frånvaro är det nog många som känner sig bleka. Men det finns lösningar för det i form av både brun utan sol, solarium och filter på sociala medier. Nu visar det sig att TV4 Nyheterna också har ett slags filter i sina sändningar som gör att nyhetsankarna ser brunare ut än vad de faktiskt är, vilket Lindmarker avslöjar på sin Instagram.

Nyblivna 62-åringen har lagt ut en förebild utan filter och en efterbild med filter där man ser att hon är betydligt mindre blek efter att filtret har lagts på.

”Blek? Eller en annan färg? (Bild två) Tänk vad de kan trolla i kontrollrummet”, skriver Lindmarker till de två bilderna.

Flera av följarna i kommentarsfältet föredrar dock den naturliga bilden framför den med filter. ”Bild två är för gul. Bättre kan dom”, skriver en följare och ”Blek ser mer naturligt ut”, skriver en annan.

FOTO: TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN