Anna, 28, död i bilolycka – pojkvännen Greg var på väg att fria

Anna Ledgar och Greg Peters

Greg Peters såg fram emot att fria till kvinnan i hans liv och skaffa barn.
Då dog Anna Ledgar i en bilolycka på väg till jobbet.
– Så när Anna låg där i sjukhussängen slog det mig att jag aldrig skulle få gifta med henne, säger han.

Anna Ledgar, 28, var på väg till jobbet som gyminstruktör för fotbollsklubben Macclesfield FC när hon var inblandad i en våldsam bilkrasch. Olyckan inträffade mellan Uttoxeter och Rocester i England. Vägen stängdes av i sex timmar och Anna fördes till sjukhus med livshotande skador.

Pojkvännen Greg Peters begav sig direkt till sjukhuset för att vara vid hennes sida. De hade träffats under coronpandemins början och var nyförälskade. Dessvärre gick Annas liv inte att rädda och hon dog dagen efter.

– Jag var uppe tidigt på måndagen för att åka till jobbet klockan 06.70. Anna skulle jobba sent på kvällen och låg kvar i sängen, sen gick hon ut med hundarna och efter det skulle hon köra till Macclesfield, säger Greg Peters till StaffordshireLive.

Anna Ledgar

Anna Ledgar, 28, jobbade som gyminstruktör för fotbollsklubben Macclesfield FC. Hon var på väg till jobbet när olyckan inträffade.

Facebook

Greg om sista tiden med Anna

De sista orden Greg Peters yttrade till Anna var ”hej då, jag älskar dig”. Hon svarade med ett ”jag älskar dig också”.

– Självklart gick jag tillbaka för att få en till puss och lite mys. Hon älskade att mysa. Hennes ansikte, när hon vände sig mot mig, kommer att stanna kvar i mitt huvud för alltid.

Paret hade flyttat in tillsammans efter bara några månader och skulle snart köpa sitt första gemensamma hus. Greg Peters vet nu inte vad han ska göra och hur han ska klara av ett liv utan Anna.

Hade tänkt fria: ”Gifta oss och försöka skaffa barn”

Trots att de bara varit tillsammans i 18 månader visste Greg att Anna var kvinnan i hans liv. Förutom ett husköp hade han planer på att ta relationen ett steg längre.

– Vår plan har de senaste månaderna varit att köpa ett hus tillsammans. Efter det skulle jag frågat henne om hon ville gifta sig med mig och året efter skulle vi gifta oss och försöka skaffa barn.

– Så när Anna låg där i sjukhussängen slog det mig att jag aldrig skulle få gifta med henne och kalla henne min fru, eller ge henne den bröllopsdagen hon ville ha.

Greg Peters och Anna Ledgar

Greg Peters och Anna Ledgar träffade varandra på nätet under coronapandemin. De hade tänkt köpa hus tillsammans och Greg skulle inom kort fria.

Facebook

Oväntade ”frieriet” på sjukhuset

Greg säger att en i sjukhuspersonalen frågade om han ville att de skulle tilkalla en präst som kunde välsigna förhållandet.

– Det kan aldrig bli ett lagligt bröllop eller något sånt, men att få ge Anna min mormors vigselring och trä på den på hennes finger... för mig är hon nu min fru, även om det inte är officiellt.

– Det var verkligen ett speciellt ögonblick i mitt liv. Jag hoppas bara hon kunde höra oss och höra vår sång som jag spelade upp på mobilen.

Anna Ledgar

Anna Ledgar blev 28 år gammal.

Facebook

LÄS OCKSÅ: Mamman vägrades besöka dottern på sjukhuset – Celine dog ensam

LÄS OCKSÅ: 18-årig mamma död efter fruktansvärda olyckan – familjens svåra sorg

Foto: Facebook

SENASTE NYTT!