extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Andrea, 25, med världens största läppar söker pojkvän – men är kräsen

21 jun, 2023 
https://image.hant.se/daniel-byline-2.jpg.jpg?imageId=8773938&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Daniel Sörensen
Andrea, 25, med världens största läppar söker pojkvän – men är kräsen
De flesta som ser Andrea reagerar på en viss kroppsdel.
25-åringen med världens största läppar är på jakt efter kärlek – men efter att ha blivit bränd ett par gånger vet hon vad hon inte vill ha.
– Jag vill inte förändra mig för någon, säger hon enligt Daily Star.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svenska Natasha vill ha världens största rumpa
Svenska Natasha vill ha världens största rumpa

Sedan 2018 har bulgariskan Andrea Ivanova, 25, haft som mål att ha världens största läppar. Om hon inte redan är där är hon definitivt på god väg.

Influencern har lagt mer än 250 000 kronor på fillers och läppförstoringar. Hon har gjort totalt 43 injektioner med hyaluronsyra, vilket har resulterat i att läpparna nu är fyra gånger så stora som de en gång var. När hon pratar dunkar överläppen mot näsan.

Ett annat stort mål som Andrea har är att skaffa sig en pojkvän. Hon har tidigare klagat på att det är så svårt för henne att hitta kärleken. Det är nämligen bara ”ytliga män” som hör av sig till henne på Instagram.

Andrea från Bulgarien söker äkta kärlek.
Andrea från Bulgarien söker äkta kärlek.

– Män tycker att jag är konstig och galen. Män skickar meddelanden till mig och erbjuder mig dejter, pengar och resor till sina hemländer. Jag blir glad över det, men jag vill träffa mitt livs stora kärlek. Jag vet inte när det kommer att hända, har hon tidigare sagt.

Annons

Letar efter någon som inte skäms

Nyligen uttalade sig Andrea en gång till om sina kärlekspreferenser. Hon kallar sig själv för ”kräsen”, men samtidigt är inte hennes krav på en man skyhöga.

– Om jag har ett förhållande med någon och han säger att han känner sig obekväm att promenera runt offentligt med mig, då gör vi slut, säger hon enligt Daily Star.

Andrea Ivanova har även planer på att injicera i sina kinder, så att kindbenen blir framträdande.
Andrea Ivanova har även planer på att injicera i sina kinder, så att kindbenen blir framträdande.

– Då känner jag mig dålig och stött, då kommer jag leta efter en ny partner som inte skäms för mitt utseende. Jag önskar att jag kan uppleva galen och sann kärlek och träffa mannen i mitt liv. Många skriver till mig på sociala medier och det gör mig glad, för då kan jag välja den mest lämpade personen att älska, fortsätter hon.

”Jag har aldrig lyssnat på dem”

Samtidigt avslöjar hon att hon gått på flera minor förut. På grund av tidigare erfarenheter av män som inte uppskattade henne har hon blivit lite mer försiktig.

Annons

– Jag har haft pojkvänner som bett mig att ändra mitt utseende och sagt åt mig att inte vara så extravagant med mina fillers och läppförstoringar. Jag har aldrig lyssnat på dem och vi började alltid bråka för jag vill inte förändra mig för någon som kan komma att lämna mig, säger hon enligt Daily Star.

Så här såg Andrea ut innan hon började experimentera så mycket med sitt utseende.
Så här såg Andrea ut innan hon började experimentera så mycket med sitt utseende.

Hon säger att hon själv är nöjd med sitt yttre och att det är viktigt att en framtida pojkvän eller make accepterar henne för den hon är. Hon vill nämligen inte ändra sig för någon annans skull.

FOTO: Instagram

Annons