Amanda, 31, mördade pojkvännen för att kunna gifta sig med sin PAPPA

Amanda McClure och Larry McClure

Amanda McClure och pappan Larry McClure blev förälskade och ville gifta sig.
Då mördade de Amandas pojkvän John McGuire på Alla hjärtans dag.
”Allt jag kan göra är att be om nåd”, skriver Larry McClure i ett brev.

John McGuire, 38, hade stora planer inför Alla hjärtans dag. Han hade köpt god biff, potatis och en flaska vin för att visa sin stora kärlek till kärleken Amanda McClure, 31.

Högtiden skulle tillbringas hos Amanda McClures pappa Larry McClure, som hon och systern Anna Choudhary, 32, nyss återfått kontakten med.

Pappan Larry hade nyligen blivit villkorligt frigiven efter ett 17 år långt fängelsestraff för ett sexuellt övergrepp mot ett minderårigt barn.

The Mirror rapporterar att familjen och pojkvännen befunnit sig i Larry McClures stuga i West Virginia i tio dagar för att bekanta sig med varandra.

Mördades med sin egen vinflaska

Omedveten om att Amanda McClure och pappan Larry McClure blivit förälskade i varandra under tiden, fortsatte John McGuire försöket att styra upp en fin Alla hjärtans dag.

GÅTAN Samtalen som kan fälla Madeleine McCanns mördare

Amanda McClure och Larry McClure hade för avsikt att gifta sig med varandra och ville därför göra sig av med John McGuire.

Det slutade med att de band fast John och slog honom i huvudet med vinflaskan som han själv köpt. Två sprutor av flytande metaamfetamin injicerades i kroppen, innan de tog en svart soppåse över hans huvud, ströp honom och begravde hans kropp på bakgården.

Amanda McClure och Larry McClure gifte sig tre veckor senare i en kyrka i Virginia. De flyttade till Kentucky i samma veva som John McGuires anhöriga anmälde honom saknad.

John McGuire

John McGuire mördades brutalt på Alla hjärtans dag.

Youtube

Pappan erkände allt

I samband med flytten till Kentucky hade Larry McClure brutit mot den villkorliga frigivningen och han hamnade i fängelse. Övertygad om att polisen inom kort skulle hitta John McGuires kropp erkände han mordet och skylde på sin dotter och fru.

Allt jag kan göra är att be om nåd. Jag måste säga att jag är ledsen över min del i det här”, skrev han i brevet, enligt The Mirror.

Inom kort greps både Amanda McClure och Anna Choudhary. De erkände sin delaktighet i mordet och dömdes till 40 års fängelse. Larry McClure dömdes till livstid.

Larry McClure

Larry McClure erkände att han och döttrarna mördat John McGuire.

Youtube

Johns mamma i svår sorg

Karen Smith, mamma till John McClure, var förkrossad över sin sons död och undrade hur Amanda McClure kunde gå så långt som att mörda någon.

– Jag vill bara veta varför hon trodde att hon kunde leka Gud och ta mitt barn. Hon krossade mitt och mina barnbarns hjärtan, sa hon i en video i samband med rättegången.

Amanda McClure svarade att hennes pappa och nyblivna make inte ville att någon annan skulle vara nära henne.

Larry McClure och Amanda McClure

Larry McClure fick livstids fängelse och Amanda McClure 40 år.

Youtube
Anna Choudhary

Anna Choudhary dömdes till 40 års fängelse för mordet på John McGuire.

Youtube

LÄS OCKSÅ: Nya fyndet som kan lösa mordet på JonBenét Ramsey: "Hundra procent säker"

LÄS OCKSÅ: Nu berättar vännerna om bestialiska mördaren Varg Nielsen

Foto: Youtube