Allana, 23, är förlovad med dubbelt så gamla miljonären – hårda orden

23 jun, 2022 
https://image.hant.se/alexprofilbild.jpeg.jpg?imageId=7524194&x=0&y=19.277108433735&cropw=100&croph=56.224899598394&width=1318&height=1318Alex Hartelius
Allana Luke och Jeff Winn
Allana Luke, 23, ska gifta sig med miljonären Jeff Winn, 56.
Nu anklagas hon för att vara ute efter hans pengar.
– Det skulle vara min första tanke också, säger hon.
Annons
Friar till sin flickvän med oväntad flashmob-dans
Friar till sin flickvän med oväntad flashmob-dans

Allana Luke, 23, hade tröttnat på män i hennes ålder och bestämde sig för att prova något nytt. Hon ändrade inställningarna på Tinder så hon kunde matcha med äldre män. Då dök Jeff Winn, 56, upp.

Fotot där han stod utanför sin herrgård fångade hennes uppmärksamhet. Jeff verkade lika tagen och det tog inte lång tid innan han bjöd hem Allana till herrgården.

Några dagar senare satt de på ett plan till Marbella. I 17 dagar blev de kvar i svenskparadiset och relationen växte sig starkare och starkare för varje dag som gick. Allana fyllde år under resan och fick diamantörhängen.

Därför föll Allana för Jeff

Allana känner verkligen att hon hittat rätt med Jeff. Hon har också blivit god vän med hans dotter Nina, 23, som hon brukar gå ut och klubba med. För 23-åringen är det nu ett helt nytt liv, en helt annan trygghet.

Annons

– Äldre män spelar inga spel. De säger vad de tänker och känner, säger Allana till The Mirror.

Hon är också helt obrydd över åldersskillnaden.

– Det går inte sticka under stol med att Jeff ser mycket äldre ut, vilket gör att folk ofta himlar med ögonen när de ser oss.

Hårda anklagelsen: ”Dömer inte”

Allana kan leva ett helt annat liv än tidigare. Jeff äger en advokatfirma och är god för flera miljoner. Nyligen köpte han en Rolex-klocka och en lyxbil till henne.

Hon säger att många tror att hon bara är tillsammans med Jeff för hans pengar, men det är väldigt långt ifrån sanningen.

– Jag dömer inte dem, det skulle vara min första tanke också. Men jag skulle fortfarande vara med Jeff om han blev av med herrgården och gick i konkurs, säger hon och meddelar att det snart blir giftermål.

Foto: Instagram

Annons