tragiska livsöden

6-barnsmamman Sara dog bara timmar efter makens begravning: ”Svårt...”

Sara och Louis Nowak.

FOTO: Facebook
Sara Nowaks make Louis gick bort i cancer efter en lång sjukdomskamp.
Bara timmar efter hans begravning var hustrun med om en bilolycka som slutade i tragedi.
Paret lämnar efter sig sex barn.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lastbilen tappar kontrollen – störtar mot mötande bil
0:24

Efter reklamen: Lastbilen tappar kontrollen – störtar mot mötande bil

(0:24)

Slå på ljud

Sara och Louis Nowak från delstaten Wisconsin i USA var lyckligt gifta med sex fina barn. Men trots det kärleksfulla äktenskapet var livet inte frid och fröjd.

Maken hade diagnostiserats med en aggressiv form av cancer och livet hade ställts på ända. Efter en lång sjukdomskamp förlorade Louis till slut kampen mot den dödliga sjukdomen och den 19 mars förlorade Sara sin älskade make.

För några veckor sedan var det dags att säga sina sista farväl när sexbarnsfadern begravdes.

Men bara timmar efter ceremonin hände det mest otänkbara. Plötsligt hade parets sex barn förlorat båda sina föräldrar, skriver Mirror.

Föraren tappade kontroll över fordonet

Sara och Louis hade varit gifta i nästan sex år. Nu är de båda döda.

Sara var på väg hem från makens begravning den 1 april. Hon satt i passagerarsätet i sin bil medan en vän satt bakom ratten. Under oklara omständigheter tappade föraren kontroll över fordonet och bilen hamnade på taket i hamnade i diket.

Tragiskt nog överlevde ingen. Både Sara och föraren dödförklarades på platsen och nu tvingas de sex barnen sörja både sin far och mor.

Sara och Louis Nowak med sina sex barn.

Sara och Louis Nowak lämnar sex barn efter sig.

FOTO: Facebook

”Jag tror inte att hon kunde vara utan honom”

Saras mamma Patricia Cartwright tog emot den tragiska nyheten strax efter dödsolyckan inträffat. Bara timmar efter att Louis begravts. Hon beskriver dottern och svärsonen som oskiljaktiga.

– Där en var, var den andra. Det som den ena inte tänkte på, tänkte den andra på. Jag tror inte att hon kunde vara utan honom. Så nu är hon med honom, säger den förkrossade mamman.

Sara och Louis Nowak.

Sara Nowaks mamma Patricia Cartwright hoppas att folk ska minnas dottern som full av liv.

FOTO: Facebook

Sara och Louis tillbringade mycket tid med sina barn. De reste tillsammans, campade och umgicks som en stor familj. Patricia Cartwright hoppas att folk ska minnas dottern som full av liv.

– Hennes hus var aldrig fullt, det fanns alltid plats för en till. Om någon någonsin behövde något sa hon alltid ”Oroa dig inte, vi fixar det”, avslutar den förkrossade mamman.

FOTO: Facebook

FRÅN FÖRSTASIDAN