56-åriga Nancy är gravid med sonens barn – efter upptäckten

Nancy Hauck.

FOTO: SWNS
Nancy, 56, kommer att föda sitt eget barnbarn efter att svärdottern tvingats operera bort sin livmoder.
I november blir Nancy farmor till en liten flicka – om allt går som det ska.
Mamman har blivit viral med sin ovanligt stora mage
0:27

Efter reklamen: Mamman har blivit viral med sin ovanligt stora mage

(0:27)

Slå på ljud

Jeff Hauck, 32, och hans fru Cambria, 30, försökte få barn på naturliga vägar under sex års tid. Utan framgången de hoppats på beslutade de sig för att testa befruktning med hjälp av IVF – och det blev jackpott gånger två. Paret födde tvillingarna Vera and Ayva som idag är tre år gamla. Två år senare fick de ett tvillingpar till med hjälp av IVF, Diesel och Luka.

Det unga paret kände sig dock inte nöjda. De ville ha minst ett barn till, men på grund av svåra komplikationer efter den sista graviditeten hade Cambria tvingats till en hysterektomi. Utan en livmoder skulle det inte bli fler barn. Det var åtminstone vad de trodde.

”Jag trodde att jag var för gammal”

Nancy Hauck, 56, Jeffs mamma och barnens farmor hade sett hur paret slet med att få barn och hur olyckliga de gjort dem. Nancy ville göra något åt det.

– Jag fick en känsla, inte långt efter Cambrias traumatiska förlossning, att jag borde bära deras barn. Jag berättade för dem att jag var villig, men trodde att jag skulle vara för gammal, berättar Nancy för People.

Till allas stora förvåning och glädje var farmodern inte för gammal. Hon var frisk och stark nog att bära ett barn.

Familjen Hauck.

Jeff och Cambria har fått alla sina fyra barn via IVF, nu ska istället Jeffs mamma Nancy bära ett barn åt dem.

FOTO: SWNS

– Jag sa att valet var upp till Jeff och Cambria. De hade just fått sina tvillingar så det var väldigt snabbt inpå att skaffa ett till barn. Men de bestämde sig för att köra på, säger gravida Nancy.

Hon berättar att det var läskigt eftersom det gått 26 år sedan hon senast var gravid.

”Hon offrar så mycket för oss”

Jeff och Cambria kommer att få sitt femte barn i november om allt går som det ska. Hittills har Nancys graviditet gått som på räls.

– Det är så ödmjukt det Nancy gör för oss. Hon offrar så mycket för oss och vår familj känner sig så tacksam. De säger att graviditet gör så att man lyser, men Nancy är ett helt fyrtorn, säger svärdottern Cambria.

Nancy berättar att hennes andra barn varit oroliga för mammans hälsa när hon först berättade att hon skulle bära Jeff och Cambrias barn. Men nu ska de ha börjat sansa sig.

Jeff berättar att han är mållös inför sin mammas val.

– Hela resan har lämnat mig mållös. Jag är mållös inför min mamma – hennes givmildhet, kärlek, styrka, attityd, visdom och hennes beslutsamhet genom hela upplevelsen..., säger Jeff som snart ska bli pappa för femte gången.

FOTO: SWNS

FRÅN FÖRSTASIDAN