55-åriga Sharon Cutts skaffade trillingar – trots läkarnas varningar

Skaffade trillingar – trots läkarnas varning.

Foto: FACEBOOK
Trots läkarnas varning – så genomförde 55-åriga Sharon Cutts IVF-behandling med den 15 år yngre pojkvännen.
Resultatet? I dag har hon fått trillingar, som är yngre än hennes barnbarn.
– På ultraljudet fick vi höra att det var tre hjärtslag. Stuart var chockad och jag grät av lycka, säger hon till The Guardian.
0:30

Efter reklamen: Styvmammans känslomässiga tal till styvsonen under bröllopet

(0:30)

Sharon Cutts, 55, arbetar som sjuksköterska i Storbritannien. Sent i livet träffade hon pojkvännen Stuart Reynold, 40 – men Sharon Cutts hade då redan vuxna barn. Hon ville trots detta bilda familj med den nya och yngre pojkvännen.

Men Sharon Cutts nekades hjälp av vården i Storbritannien för sitt nya familjeprojekt. Då bestämde sig sjuksköterskan göra något drastisk – och göra sin IVF-behandling på Cypern.

– Jag visste att det fanns en möjlighet att föda flera barn eftersom läkaren satte in fyra embryos i mig, för att öka chanserna att bli gravid, berättar Sharon Cutts för The Guardian.

Mammans historiska födsel chockar – har aldrig tidigare hänt

Tog ett lån på 150 000 kronor

Men på Cypern fick Sharon Cutts och pojkvännen Stuart Reynold en rejäl överraskning – som kom i tre. 55-åringen var gravid med trillingar.

– På ultraljudet fick vi höra att det var tre hjärtslag. Stuart var chockad och jag grät av lycka.

För att göra IVF-behandlingen behövde paret ta ett lån på 150 000 kronor. Flera gånger under Sharon Cutts graviditet blev hon avrådd av läkare att ha barn. Att vid hennes ålder bära trillingar kan innebära stora risker. Men sjuksköterskan struntade i läkarnas råd – och genomförde graviditeten.

Fick två pojkar – och en dotter

Efter att ha tillbringat 11 veckor på sjukhus kom äntligen trillingarna. Hennes förlossning genomfördes med kejsarsnitt. Resultatet blev två pojkar, Mason och Ryan, samt en dotter Lily.

Mamman väntar sitt tolfte barn – samtidigt som det äldsta fyller 12

Skapat problem inom familjen: ”Du har inte riktigt tid …”

I dag har Sharon Cutts barn – som är yngre än hennes egna barnbarn. Något som skapat problem. För The Daily Mail berättar den numera småbarnsmamman att hennes vuxna barn inte tycker att hon finns där för dem – och deras barn

– Jag kan inte vara en närvarande farmor och mormor till deras barn eftersom det bara finns 24 timmar om dygnet, men jag har alltid godsaker om de kommer förbi. En av mina döttrar sa att hon planerade att adoptera en annan mormor. Hon sa ”inget illa ment mamma, men du har inte riktigt tid när du har trillingarna”, säger hon till The Daily Mail.

LÄS OCKSÅ: Jenny Marr plötsliga chockupptäckt – fick identiska fyrlingar

LÄS OCKSÅ: Nadia och Lamberi väntar trillingar: ”Har mått väldigt dåligt”

Foto: FACEBOOK

SENASTE NYTT!