52-åriga Julie födde sitt eget barnbarn – paret berättar: ”Galen resa”

04 aug, 2022 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Julie Loving, 52, födde sitt eget barnbarn.
52-åriga Julie födde sitt eget barnbarn.
Nu berättar paret om den otroliga historien:
”Det här har varit en galen resa”, skriver familjen, enligt sajten Motherhood.
Annons
Kvinnan smyger ut – släpper en brakfis
Kvinnan smyger ut – släpper en brakfis

Under lång tid kunde inte paret Breanna Lockwood, 30, och hennes fästman Aaron bli med barn. Trots många försök lyckades paret inte inte bli gravida.

Tillslut sökte paret vård och de skulle göra en ledsam upptäckt:

Den 30-åriga Breanna hade drabbats av ett sjukdom som heter Ashermans syndrom, berättade läkarna. Sjukdomen är ett gynekologiskt tillstånd som kännetecknas av ärrvävnad i livmodern.

Sjukdomen gjorde att Breanna inte kunde få barn, till parets stora sorg.

Letade efter surrogatmamma

Istället började paret leta efter en surrogatmamma. Men det skulle visa sig vara väldigt svårt att hitta en lämplig och villig kvinna som kunde bära parets barn. Dessutom skulle surrogatmödraskapet vara väldigt kostsamt.

Annons

Men då skulle Breanna och Aaron få ett erbjudande från ett oväntat håll. Breanna egna mamma, Julie Loving, 52, erbjöd sig att bära parets barn.

Efter ett läkarbesök, så konstaterade vården att Julie var vid god hälsa och kunde utan komplikationer bli gravid via IVF, trots sin ålder.

Skulle bli mormor – genom att bli gravid

Parets barndröm skulle äntligen bli sann. Men med en liten tvist:

52-åriga Julie ska bli gravid med sitt eget barnbarn. Ett uppoffrande och givmildhet som skulle ta världen med storm.

Ägget från Breanna befruktades vid första försöket. På sina sociala medier uppdaterade Breanna om gravidresan. Julie var nu mamma, och mormor, och gravid i vecka 36. På sin Instagram skriver Breanna:

Det här har varit en galen resa. Vi är så tacksamma för min mamma som ger oss den här möjligheten. Det går inte en dag utan att jag nyper mig själv i armen”.

Den 2 november 2020 kom så lilla Briar Juliet till världen efter ett kejsarsnitt. Sitt mellannamn fick den lilla flickan efter kvinnan som fött henne, sin mormor Julie.

Annons

”Mamma återhämtar snabbare än förväntat, det blev verkligen en liten omväg med hennes kejsarsnittsförlossning, som aldrig fanns i planerna, men det var bäst för bebisen då! Mer om det senare”, skriver Breanna i ett Instagram-inlägg.

Foto: INSTAGRAM

Annons