4-barnspappan gick till läkare – har 5 månader kvar att leva

4-barnspappan Paul Walker dödligt sjuk.

En 37-årig fyrabarns-pappa har fått väldigt tragiska besked.
Från sina läkare fick Paul Walker reda att han bara har fem månader kvar att leva – man hade hittat cancer i hans mage.
– Det är svårt att prata med barnen om det, säger 37-åriga Paul Walker.

Fyrabarns-pappan Paul Walker fick ett besked taget ur en mardröm. Först efter att pappan togs med ambulans till sjukhus för magsmärtor – upptäcktes den dödliga cancern. Den 37-åriga Manchester United-suporten fick då höra att han enbart hade fem månader kvar att leva, skriver Belfast Live.

Paul Walker, som är pappa till fyra barn, led länge av halsbränna. Pappan som bor i Lisburn, på Nordirland, led länge av magsmärtor. Under flera dagar blev smärtan enbart värre och värre. Tillslut fick hans fru ringa efter ambulans eftersom de var rädda att han skulle få en hjärtattack.

– För ett par veckor sedan gick jag till läkare för min halsbränna. Trots jag att jag hade tagit lite Gaviscon, medicin mot halsbränna, blev smärtan bara allt värre. Min fru Laura fick slutligen ringa till mig en ambulans för jag var säker på att jag hade en hjärtattack.

Paul Walker, 37 år gammal. ”Jag kunde inte för mitt liv förstå.”, berättar han om sjukdomen.

Foto: GOFUNDME

Läkarna trodde först det var diabetes och gallsten

Till en början sa läkarna att han led av gallsten, samt att han hade diabetes av typ två. Men efter undersökningar visade sig att Paul Walkers tillstånd var mycket värre än vad läkarna först hade trott. Läkarna sa till honom att han enbart hade fem månader till att leva. De hade hittat en svår cancer i hans mage.

– Jag var tvungen att vara själv ett tag. Jag frågade mig själv hur det här kunde hända. Jag är ju endast 37 år gammal. Jag kunde inte för mitt liv förstå varför allt kom samtidigt helt plötsligt, säger Paul Walker till den Nordirländsk media.

ORÄTTVIST Änkan Helena har fått dödliga domen: ”Arg”

– På sjukhuset sa de till mig natt jag led av gallsten och diabetes. Efter att jag återvände dit ett par dagar efteråt, drog läkarna blod och tog en CT-scan. Då kallade läkarna in mig på ett rum. De ville ge mig nyheterna direkt. Han sa då att tillståndet var mycket värre än förväntat. Han trodde jag endast hade fem månader kvar att leva, återberättar Paul Walker.

Utanför fotbollsarenan Old Trafford.

Grtt, Vegard

Paul Walker har fyra barn. Tavis, 14 år, Summer, 9 år, Kai, 7 år, och Xena, som precis fyllt ett år. Pappan säger att han har förklarat sitt dåliga tillsånd för sin äldsta son, Travis. Han oroar sig däremot hur han yngre barn kommer kunna hantera hans bortgång.

– Det är svårt att prata med barnen om det. Jag har förklarat för min äldsta att jag är sjuk, samt att läkarna gör olika undersökningar. Men jag har inte sagt hur allvarligt allting är i klartext, berättar den förtvivlade 37-åriga pappan.

Paul Walker: Mitt mål nu är att njuta av livet till fullo

– Min fru har varit helt otrolig genom detta. Hennes stöd har varit väldigt starkt och oumbärligt. Mitt mål nu är att njuta av livet till fullo. Att ha så mycket tid som möjligt med min familj, vänner. De kommande månaderna ska jag göra så mycket jag bara kan, säger Paul Walker till Belfast Live.

För att hjälpa Paul Walker genom sin svåra tid har hans vän George ställt upp. Vännen har startat en insamling för att vännerna ska kunna göra deras dröm tillsammans. De vill åka till fotbollsarenan Old Trafford tillsammans och se deras favoritlag Manchester United spela.

– Jag pratade med Paul om vad han ville göra. Han frågade mig då om han kunde komma över hem till mig och se nästa match med Manchester United på min 85-tumsskärm. För det skulle vara det närmsta han någonsin skulle komma att se sitt lag spela live.

Hans vän tyckt inte att önskemålet höll riktigt. Därför startade han en GoFundMe-sida, där de skramlar pengar pengar för sina drömbiljetter. hittils har de samlat ihop 4 000 pund, vilket i svenska kronor nästan blir 50 000 kronor.

LÄS OCKSÅ: FBI:s mest efterlysta person – knarkkungen mördare 900 personer

LÄS OCKSÅ: Mamman blev förlamad efter olycka – då chockade hon alla på bröllopet

Foto: GOFUNDME, Peter Powell via TT

Senaste nytt