37-årig mamma råkade ut för äggsplosion: ”Värsta smärtan i mitt liv”

31 maj, 2023 
https://image.hant.se/daniel-byline-2.jpg.jpg?imageId=8773938&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Daniel Sörensen
37-åriga mamman Shafia råkade ut för äggsplosion: ”Värsta smärtan i mitt liv”
Shafia skulle avnjuta ett ägg som hon tillagade i mikron.
Men det gick inte som planerat – 37-åringen fick hett vatten i ansiktet och hennes hud flagnade.
– Det var den värsta smärtan i mitt liv, säger hon till Metro.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Överraskar pojkvännen utan tandställning – blir helt galen
Överraskar pojkvännen utan tandställning – blir helt galen

Den 37-åriga mamman Shafia Bashir skulle använda sig av ett ”smart” Tiktok-knep som hon sett. Hon hällde kokande vatten i en mugg och lade sedan ner ett ägg i den – sedan stoppade hon in den i mikrovågsugnen i ett par minuter.

När hon sedan skulle avnjuta sitt kokta ägg fick hon i stället uppleva en ordentligt smärtsam olycka. När hon tryckte in en kall sked i ägget sprutade den ut het vätska, som en fontän, och skållade den högra sidan av hennes ansikte. Hon beskriver för Metro hur det var den värsta smärta hon någonsin upplevt.

– Jag våndades något oerhört. Det var fruktansvärt för mig. Jag fick stoppa in ansiktet under kranen och sedan fick min vän se efter min dotter så jag kunde åka till akuten, säger Shafia till Metro.

– Jag hade redan ordnat min toast och var helt utsvulten, fortsätter hon.

Shafia råkade ut för en äggsplosion!
Shafia råkade ut för en äggsplosion!

Har blivit traumatiserad

Shafia Bashir, som kommer från Bolton strax utanför Manchester, fick först skölja ansiktet i kallvatten i 20 minuter. Men hon fortsatte att känna smärtan i tolv timmar. Det gick inte riktigt över.

Annons
Shafias hud började flagna och blöda efter olyckan.
Shafias hud började flagna och blöda efter olyckan.

Hon säger nu att hon blivit helt traumatiserad av händelsen och att hon aldrig ska äta ägg igen. Hon ber också andra att inte använda sig av knepet.

– Jag vill inte att någon annan ska behöva gå igenom det som jag gjort, bara för att det trendar på Tiktok. Det var den värsta smärtan i mitt liv, säger hon.

Trots att det gjorde så pass ont har Shafia försökt att se det roliga i det hela. På Tiktok skämtar hon om incidenten, på sin egen bekostnad.

Händelsen var väldigt traumatisk för mamman Shafia.
Händelsen var väldigt traumatisk för mamman Shafia.

– Till mina senaste videos på Tiktok imiterade jag Odjuret från Skönheten & odjuret samt Tony Montana från Scarface, säger hon och fortsätter:

Annons

– Mina följare trodde jag hade satt på nått filter.

FOTO: SWNS

Annons