35-åriga mammans enorma chock – händer 1 på 70 miljoner: ”Vänta, va?”

Ashley Ness, 35.

Foto: GOFUNDME, COLLCET
35-åriga Ashley Ness kämpade i flera år med att bli gravid.
Men sen skedde något som endast händer 1 på 70 miljoner.
Hon blev gravid – och det rejält.
– Vänta, va? Ska jag få tvillingar frågade jag barnmorskan. Hon svarade, ”jag vet inte...”, berättar Ashley Ness, enligt People.
0:36

Efter reklamen: Tvillingarna frågar sin styvmamma om hon vill adoptera dem

(0:36)

Slå på ljud

En amerikansk kvinna har slagit oddsen på 1 på 70 miljoner. Ashley Ness, 35, från den amerikanska delstaten Massachusetts gjorde en rejäl upptäckt under ultraljudsundersökning i februari i år.

Inte nog med att Ashley Ness var gravid, något den 35-åriga kvinnan kämpat flera år att bli. Hon skulle få tvillingar.

”Vänta, ska jag få tvillingar?”

Men under undersökningen såg barnmorskan något annat. Hon var tvungen att kalla på hjälp från andra för att få det bekräftat,

– När vi gjorde undersökningen så började barnmorskan skriva upp A och B. Då frågade jag ”vänta, va? Ska jag få tvillingar?”. Hon svarade, ”jag vet inte” och gick ut ur rummet, berättar Ashley Ness.

Mamman ville överge nyfödda sonen – då tog pappan svåra beslutet

Blev gravid naturligt

På ultraljudet såg nämligen barnmorskan något väldigt ovanligt. Så ovanligt att det endast sker 1 på 70 miljoner, skriver Wales Online. För 35-åriga Ashley Ness var gravid med två par tvillingar. Två pojkar och två flickor.

Ashley Ness, 35, är gravid med fyra barn. Två par av enäggstvillingar. Två pojkar. Två flickor – som kommer i oktober i år.

Foto: GOFUNDME

– Barnmorskan var tvungen att dubbelkolla det hon såg på skärmen. Men sen berättade personalen för mig. Jag var gravid med två par av enäggstvillingar. I USA föds omkring 150 fyrlingar per år. De flesta föds efter IVF.

Men i Ashley Ness fall var det helt naturligt. Paret har nu satt upp en insamlingssida för att välkomna den stora familjen som kommer till världen i oktober i år.

Hunden Tokyo kissar själv på toaletten

Se klippet här!

Foto: GOFUNDME, COLLECT

SENASTE NYTT!