34-åringens svärmor sätter stopp för relationen – på grund av utseendet

04 okt, 2023 
Yesi Lainez.
Att få eller inte få sin svärmors godkännande är en rädsla för många kvinnor.
Men för Yesi Lainez, 34, var det jobbigare än vanligt.
Hennes utseende gjorde nämligen att relationen nästan stoppades.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paret blir tagna på bar gärning – har sex på flygplanet
Paret blir tagna på bar gärning – har sex på flygplanet

I hela sitt liv har 34-åriga Yesi Lainez levt med en väldigt sällsynt form av kortväxthet, som heter diastrofisk dysplasi. Det drabbat ungefär en på miljonen.

Att leva med diastrofisk dysplasi innebär att ens brosk och leder försämras snabbare än en genomsnittsperson och hon måste använda sig av rullstol i vardagen.

Hon är ungefär 89 centimeter lång, vilket är medellängden för en tvååring. Medan hennes man Bryan, 36, är 175 centimeter.

Även om Yesi Lainez var medveten om att det kanske skulle ta lite tid för svärföräldrarna att vänja sig vid hennes unika utseende, så var Bryans mamma Maggie mer "tveksam" än hon trodde. Till och med så tveksam att det nästan satte stopp för förhållandet.

– När jag träffade henne för första gången märkte jag att hon var väldigt stel. Hon sa till Bryan, ”är du säker på att du vill vara med någon där du kommer behöva torka henne i rumpan för resten av ditt liv”, säger hon till The Sun.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Efter detta pratade paret inte med Maggie på hela sex månader.

Hade ett strandbröllop på Bahamas

Yesi Lainez svärmor antog att hennes tillstånd gjorde henne helt beroende av kärleken Bryan, som skulle behöva ägna sitt liv åt att vara en vårdare åt henne.

Detta är dock långt ifrån sanningen för paret som bor i Kalifornien i USA.

Yesi Lainez lever ett i stort sett självständigt liv där hon kan ta sig runt på egen hand, köra bil och hon arbetar som terapeut.

Paret träffades första gången 2018 online och åt en middag. Ett år senare flyttade de ihop.

2021 gifte de sig på en strand på Bahamas i september. Men inte ens då var Bryans mamma förtjust i relationen och uttryckte sina åsikter, vilket skapade en spricka i familjen.

Hårda orden om Yesi

Sedan dess har relationen blivit bättre och Maggie har lärt sig mer om Yesis liv och nu har hon äntligen accepterat paret.

Annons

I hela sitt liv har 34-åringen blivit dömd på grund av sin längd. Hon har också fått höra att hon bara ska dejta människor med samma sjukdom.

Och precis som Maggie, antar många att Bryan är Yesis vårdare, snarare än hennes man.

Även om hennes liv i stor sett är som vem som helst så har Yesi vissa utmaningar i vardagen. Hon har dels svårt att nå upp till saker och att hitta vuxenkläder som passar.

Yesi och Bryan skulle vilja ha barn i framtiden men de har inte tid just nu på grund av deras fullspäckade schema. Just nu har de fullt upp med sina hundar.

FOTO: FACEBOOK

Annons