33-åringen har lagt en förmögenhet på att se ut som en Barbie-docka

Tracy Kiss.

Det började med en bröstoperation 2006.
Nu har den 33-åriga mamman Tracy Kiss lagt en halv miljon på att se ut som en Barbie-docka.
– En del kvinnor tror att jag ska sno deras män, säger hon till The Sun.
0:22

Efter reklamen: Visar brösten i liften – får folk att ramla i backen

(0:22)

Många män tycker att mamman Tracy Kiss, 33, är ”het”, som de säger. På hennes sociala medier svämmar kommentarsfälten över av komplimanger om hennes utseende.

– Jag får väldigt många komplimanger om hur bra jag ser ut, säger hon till tidningen The Sun.

Flera av männen som berömmer Tracy Kiss för hennes utseende är antingen gifta eller lever i en relation. När dessa mäns respektive partners kommer på dem med att skicka smickrande kommentarer och snuskiga förslag, får 33-åringen minsann höra.

– De här kvinnorna säger att jag bara är en avskyvärd porrstjärna. Det är väl inte mitt fel att deras män kollar in mig, säger Tracy.

Så mycket har mamman lagt på operationer

Ibland när Tracy släpper av sina barn Millie, 13, och Gabriel, 8, vid skolan möter hon del ilskna blickar från andra mammor.

– Det är speciellt en kvinna. Hon har en jäkligt bister uppsyn när hon tittar på mig. Jag undrar om hon vet att hennes man ständigt skickar meddelanden till mig där han frågar om vi kan ta en drink, säger hon till The Sun.

Tracy Kiss berättar att hon tackar nej ill sådana inviter. Men sådant har ett pris, männen förvandlas till troll som kallar henne allt möjligt nedsättande.

De kallar mig bitch, avskum och säger att jag är ful. I början blev jag väldigt ledsen och började gråta. Men nu bryr jag mig inte, säger hon till tidningen.

Tracy har lagt över en halv miljon kronor på olika plastikoperationer.

– Det började med en bröstoperation 2006. I tonåren var jag väldigt osäker och hatade hur jag såg ut. Jag blev faktiskt mobbad i skolan. Mina bröst pekade åt olika håll, tyckte jag, och jag ordnade fram pengar till en operation.

Elli och Majken ÄLSKAR FREDAGAR!

Se klippet här!

Intima operationen efter olyckan: ”Var tvungen”

Sedan dess har hon gjort tre bröstoperationer till, bland annat på grund av implantat som läckte. Hon har gjort en så kallad brasiliansk rumpförstoring, fixat näsan och två ögonoperationer med laser för att slippa glasögon.

Dessutom har hon gjort en vaginaloperation.

– Det blev jag tvungen till. Jag var med om en olycka när jag var ute och cyklade och hade så fruktansvärt ont efteråt. Det visade att jag hade en cysta och inflammation där nere, säger hon.

Förutom operationerna har hon också spenderat massor av pengar på tatueringar, botox och fillers för att få det hon beskriver som det ideala Barbie- eller dock-utseendet.

För att ha råd med allt har hon maxat sina kreditkort och hon tjänar också en del pengar som influencer. Som hon själv beskriver det, en del lägger pengar på resor, hon lägger pengarna på sig själv.

Som sagt, hon bryr sig inte om skitsnacket längre. Hon orkar inte lyssna på avundsjuka och svartsjuka kvinnor har att säga.

– Jag får hela tiden höra att jag är ytlig, motbjudande och självisk. Folk säger att jag är en dålig mamma. Dumheter. Mina barn är lyckliga, omtänksamma och ansvarsfulla, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Tvillingarna har lagt 1,7 miljoner på skönhetsoperationer

LÄS OCKSÅ: Modellen Anna var sekunder från döden – efter det populära ingreppet

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!