33-åriga Anthony skar av sig näsan – för att se ut som en alien

Anthony Loffredo

Anthony Loffredo, 33, från Frankrike har ett tydligt mål – att se ut som en alien.
I tio år han har genomgått olika operationer, bland annat opererat bort sin nästa och två fingrar.
– Ända sedan jag var ung har jag varit fascinerad av hur man kan förändra den mänskliga kroppen, säger han till tidningen Midi Libre.
0:28

Efter reklamen: Amerikanska piloter upptäcker en flotta av UFO:n

(0:28)

Slå på ljud

Den 33-åriga fransmannen Anthony Loffredo har en dröm som kanske skiljer sig från de flesta andra människors. Han vill nämligen se ut som en alien.

När han var 24 år och arbetade som väktare fick han plötligt en insikt och bestämde sig för att förändra sitt liv drastiskt, skriver tidningen The Sun.

– Ända sedan jag var ung har jag varit fascinerad av hur man kan förändra den mänskliga kroppen, säger Anthony Loffredo till franska tidningen Midi Libre och och fortsätter:

– Jag insåg att jag inte levde mitt liv på det sätt jag egentligen ville.

Så har 33-åringen förändrat sin kropp till en alien

Under tio år har den 33-årige fransmannen genomgått en rad olika operationer för att uppfylla sitt mål – att bli så lik en alien som möjligt.

Han har dels opererat bort sina öron, överläpp och två fingrar på vänsterhanden för att få till en så kallad ”alien-klo”. Han har också åkt utomlands för att skära bort sin nästa, då den operationen inte är laglig i Frankrike. Anthony Loffredo har också delat sin tunga samt opererat in olika implantat i ansiktet för att se mindre mänsklig ut.

Är inte nöjd – nya målet

På sitt Instagram-konto, där han har över en miljon följare, visar han upp sin kroppsförändring steg för steg. Och trots att han har genomfört flera operationer än de flesta andra så är han inte nöjd.

Enligt ett av hans senaste inlägg på Instagram har han endast genomgår 41 procent av de kroppsliga förändringarna han vill göra.

”Det är väldigt få som kan göra det jag gjort, smärtan av varje amputation, näsa, mun, öron, fingrar”, skriver han på Instagram.

Svårt sjuka Laurie får musikterapi på sjukhuset

Se klippet här!

Starka reaktionerna efter bilderna

Anthony Loffredos extrema förändring har skapat en hel del reaktioner. Det är många följare som riktar stark kritik mot honom och tycker att han är respektlös mot folk som ofrivilligt tvingats operera bort sina kroppsdelar.

”Detta är otroligt respektlöst mot dem som har förlorat sina lemmar i en olycka”, skriver en person.

"Du kommer till 100 % att ångra det här så småningom”, skriver en annan.

Andra tycker han gör rätt i att följa sin stora dröm.

”Grattis till dig att du går vidare med detta projekt. Det är otroligt underbart”, skriverP en tredje person.

LÄS OCKSÅ: 33-åringen har lagt en förmögenhet på att se ut som en Barbie-docka

LÄS OCKSÅ: Tvillingarna har lagt 1,7 miljoner på skönhetsoperationer

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!