32-åringens galna förändring efter operationen – vägrar lämna hemmet

Meighan Maselli, 36.

Foto: SWNS
Tvåbarnsmammans rutinbesök hos tandläkaren slutade i katastrof.
– Jag lämnar knappt hemmet längre … om jag kan undvika se mig själv i spegeln, så gör jag det, säger mamman Meighan Maselli, 36, enligt The Sun.
0:36

Efter reklamen: Vaknar upp hög efter operation ”Sjukskötarna är så attraktiva”

(0:36)

Slå på ljud

VARNING – STARKA BILDER

Meighan Maselli, 36, berättar hur hennes liv vändes upp och ner – efter att tandläkare upptäckt en infekterad tand. För att försöka motverka infektionen tvingades den 36-åriga tvåbarnsmamman genomgå en rotfyllning, samt att personalen behövde dra ut två tänder. Men smärtan vägrade att lägga sig.

Infektionen blev allt värre. Meighan Maselli fick diagnosen Osteomyelit. En infektion som påbörjas på annan plats i kroppen – men som sedan kan sprida sig.

Meighan Maselli, 36, innan infektionen i tanden upptäcktes.

Foto: Meighan Maselli / SWNS

Tappade 70 kilo – och hela underkäken

Till slut fanns det inget mer tandläkarna kunde göra. I april 2017 fick personalen operera bort nästan alla tänder i Meighan Masellis nedre käke för att förhindra en vidare infektion.

Tvåbarnsmamman, som bor i den amerikanska delstaten New York, genomgick flera operationer där olika proteser fick sättas in i hennes käke.

Meighan Maselli fick opereras många …

Foto: Meighan Maselli / SWNS

… många gånger. Tillslut fick nästan hela Meighans underkäke opereras bort.

Foto: Meighan Maselli / SWNS

Operationerna var tunga och fysiskt krävande. Meighan Masellis rasade i vikt och förlorade inom loppet på något år närmare 70 kilo i kroppsmassa. För The Sun berättar den 36-åriga mamman att hon knappt känner igen sig själv längre.

– Jag var en vacker kvinna med en ung son då. I dag är han traumatiserad av det här, berättar Meighan Maselli.

– Jag lämnar knappt hemmet längre … om jag kan undvika se mig själv i spegeln, så gör jag det, säger mamman Meighan Maselli, 36, för The Sun.

Infektionen har påverkat Meighan Maselli svårt. Hon är i dag arbetslös, vågar knappt gå ut och har det svårt ekonomiskt. Hon får hjälp av sin 19-åriga dotter Deonna, som jobbar heltid.

36-åringen förlorade nästan alla sina tänder efter infektionen.

Foto: Meighan Maselli / SWNS

Här visar Meighan upp sin underkäke.

Meighan Maselli / SWNS

Tvåbarnsmamman: ”Jag kunde inte äta”

Tiden efter operationerna var nämligen väldigt svår.

– Jag kunde inte sova. Jag kunde inte äta. Jag kunde inte göra något. Det rann ständigt var och hela mitt ansikte var svullet. Halva min underkäke var borta.

Trots alla operationer är inte Meighan Maselli fullständigt återställd. Speciellt vintertid är det svårt för den 36-åriga kvinnan.

Putin plötsligt försvunnen – frågorna efter beslutet: ”Mysko”

– Jag kan inte gå ut under vintermånaderna, om det inte är absolut nödvändigt. Kylan ger en sådan ilande smärta att det inte är klokt. För mig är det nog den värsta smärtan som finns, säger mamman.

Enorm hjälteinsats – räddar 3-åring från åttavåningshus

Se klippet här!

Foto: SWNS

SENASTE NYTT!