ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

32-åringen opererade sig till ”korean” – tvärvänder efter upptäckten

14 nov, 2022 
https://image.hant.se/image-7520966?imageId=7520966&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=69.31&x=0&y=9.9
Gustav Motte
Oli London, 32.
Oli London skapade rabalder när influencern plastikopererade sig för att ”bli korean”.
Men nu har London gjort en tvärvändning – och hittat Jesus.
Annons
Vilda apan i jakt på melonerBrand logo
Vilda apan i jakt på meloner

Oli London, 32, är en brittisk musikartist och influencer med över 300 000 följare på Instagram. Tidigare har London uppmärksammats för sin stor förkärlek för den koreanska musikgenren K-pop i allmänhet, och pojkbandet Bangtan Boys (BTS) i synnerhet.

Den brittiske influencern förälskade sig såpass mycket i BTS-sångaren Park Jimin att han plastikopererade sig 18 gånger, under 8 år. Oli London bytte även namn till Jimin.

Prislappen på operationerna? Ingen liten summa, kunde The Sun avslöja. Utan den brittiske tabloiden beräknar att operationerna kostat uppåt 150 000 pund, det vill säga drygt 1,8 miljoner kronor.

Opererade sig för att bli ”korean”

Samtidigt som Oli London opererade sig för att bli ”korean”, kom influencern även ut som ickebinär. I sitt inlägg där han meddelade sin transition hade han den koreanska flaggan, samt regnbågsflaggan.

Annons

I inlägget skrev Oli London såhär:

Det här min nya officiella flagga. En ickebinär person som identifierar sig som koreansk. Tack för all överväldigande support som jag fått. Det var svårt för mig att komma ut som de/den/kor/ean.

I ett klipp på sin Youtube-kanal berättade Oli London mer om sitt beslut.

– Jag mår riktigt bra, för första gången i mitt liv känner jag mig vacker. Jag tittar i spegeln och älskar hur jag ser ut, och känner mig glad, och jag hoppas att människor kan respektera mitt beslut.

– Jag vet att många människor inte förstår mig, men jag identifierar mig som korean, och jag ser ut som en korean nu. Jag känner mig som en korean. Jag identifierar mig inte som britt, så snälla… hänvisa inte till mig som brittisk, för jag identifierar mig som korean, säger Oli London.

Fick stark kritik: ”Jag är ledsen …”

Beslutet togs inte emot med endast glädje av Oli Londons följare, något Hänt rapporterade om då.

Annons

En twittrare skrev bland annat att:

Jag är ledsen, men du kan inte välja att vara korean.

En annan skrev:

Det är en nationalitet och etnicitet – du måste födas som korean.”

Att leka med en annans flagga. Det är allvarligt”, skrev en tredje person.

Tvärvänder – hittat Jesus

Men nu har Oli London tvärvänt. Han har enligt sig själv ”de-transitionerat”, och anser sig inte längre vara ickebinär. Oli London kallar sig numera för man.

För den kristna tidningen Premier Christianity berättar influencern själv om beslutet – som han säger beror på Jesus.

”Jag började också läsa Bibeln på natten och dagar då jag kände mig olycklig. Jag skulle läsa om Jesu godhet och hur han alltid var icke-dömande. Det kanske vackraste exemplet på hans vänlighet var när han erbjöd sig att tvätta en man som led av spetälska …”, skriver Oli London.

Till den katolska telgrambyrån CNA utvecklar Oli London sitt resonemang.

– Det här räddade faktiskt mitt liv. Det har fört mig tillbaka till den jag var som person, att hitta Gud, berättar London till CNA.

Foto: INSTAGRAM, TWITTER

Annons