hemska händelser

32-åriga pappans fasansfulla brott – tog livet av sina tre söner

32-åriga pappans fasansfulla brott – tog livet av sina tre söner.

FOTO: Facebook, Clermont County Sheriff's Office
Chad, 32, gjorde det absolut vidrigaste man kan göra som förälder.
Han har erkänt hur han sköt sina tre små söner till döds.
Pojkarnas mamma ska också ha blivit skjuten i handen.
– Pappan var hela deras värld, säger åklagaren David Gast enligt People Magazine.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Misstänkt mördare lyckas rymma under rättegången
0:35

Efter reklamen: Misstänkt mördare lyckas rymma under rättegången

(0:35)

Slå på ljud

Chad Doerman, 32, står åtalad för ett fruktansvärt brott. Ohio-bon har dessutom erkänt hur han samlade sina tre små söner, i åldrarna 3, 4 och 7, i hemmet för att sedan skjuta dem med ett gevär.

Enligt People Magazine har småbarnspappan även berättat att en av sönerna försökte fly till en skogsglänta en bit ifrån huset, men han hann ikapp honom och avslutade det han hade påbörjat.

Händelsen inträffade förra torsdagen vid 16.15 på eftermiddagen. Polisen fick in ett samtal från pojkarnas mamma, fortfarande inte namngiven, där hon skrek i ren panik: ”Mina pojkar har blivit skjutna”. Bara tre minuter senare rapporterade en annan person att en ung flicka sprang nerför gatan och skrek: ”Min pappa har dödat alla”.

De tre pojkarna som mördades av sin pappa.

De tre pojkarna som mördades av sin pappa.

FOTO: Facebook

Mamman försökte gå emellan

När poliserna från Clermont County Sheriff's Office kom till huset satt Chad på trappen med sitt gevär. De tryckte ned honom på marken och frågade vad som hade hänt. Han svarade då lugnt: ”Ingenting”. I trädgården på baksidan hittade de pojkarna som låg helt livlösa på marken.

Barnens 34-åriga mamma togs med till ett sjukhus i närheten. Hon hade blivit skjuten i handen då hon försökte gå emellan och rädda sönernas liv.

Åklagaren David Gast säger att Chad Doerman hade planerat dådet i flera månader och att det inte bara var ett rent infall.

Chad Doerman.

Chad Doerman.

FOTO: Clermont County Sheriff's Office

– Traumat som den här mannen har orsakat sin familj, grannskapet, poliserna på plats, räddningspersonalen och alla övriga som påverkas av händelsen är helt obeskrivligt, säger Gast till WLWT 5.

– Den rent ondskefulla hemskhet som vi vet att han gjort är omöjlig att ta in. Han radade upp sina tre små pojkar och avrättade dem i sitt eget hem med ett gevär, fortsätter han.

”Jag har inte några svar”

Gast påpekar också att pojkarna hade sin far som sin stora förebild i livet. Han var hela deras värld, deras beskyddare.

Chad Doermans pappa Keith, 59, säger följande:

– Det har hänt någonting i hans liv som han inte kunde hantera. Jag kan inte prata med honom, de låter mig inte prata med honom så jag har inte några svar. Han dolde förmodligen en hel del från mig.

De tre sönerna och deras storasyster.

De tre sönerna och deras storasyster.

FOTO: Facebook

Sönernas moster, Rachel Brown, har startat en GoFundMe-sida för att samla in pengar till begravningen.

FOTO: Facebook, Clermont County Sheriff's Office

FRÅN FÖRSTASIDAN