32-åriga mamman har varit gravid i 88 månader: ”Som vem som helst”

Britny Church

Britni Church är bara 32 – men har redan varit gravid i 88 månader.
Nu får hon hård kritik för sitt beslut.
– Folk tror en massa saker som verkligen inte är sanna, säger hon.
0:32

Efter reklamen: 11 månaders Kason "Den tyngsta bebisen i världen"

(0:32)

Britni Church, 32, vet knappt hur man lever ett liv utan ett extra liv i magen. Mamman från Arkansas, USA, fick sitt första barn när hon var 16 år gammal.

Sedan sonen Crizmans, 16, födsel har det fortsatt och i dag är hon mamma till tolv barn. Trots att Britni totalt ägnat sju år och fyra månader på att vara gravid så är det inte något hon tycker är superkul.

– Jag njuter inte så mycket av graviditeten, men jag skulle göra det igen om jag måste. Jag älskar dessa ungar så himla mycket, säger hon i ett klipp på Tiktok som nu blivit viralt.

Britni Church

Britni Church, 32, har varit gravid i 88 månader.

Tiktok

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så mycket lägger hon på mat och blöjor

Tillsammans med en ex-make har hon, förutom Crizman, barnen Jordan, 14, Caleb, 13, Jace, 12 och Cadence, 10. Efter skilsmässan började hon festa en del på helgerna och blev oväntat gravid med Jesalyn, 8.

I tre års tid så uppfostrade hon sex barn på helt egen hand. När hon träffade maken Chris 2014 så fick hon avlastning i hemmet och paret beslutade sig för att skaffa sex ytterligare barn.

Varje vecka lägger hon och Chris cirka 2 800 kronor på mat. Eftersom fyra av barnen är yngre än tre år så måste hon också köpa en hel del blöjor.

Britni och Chris

Britny och maken Chris.

Tiktok

Slår tillbaka efter hårda kritiken: ”Inte sant”

I en intervju med sajten Cafemom säger Britni att hon ofta får kritik för att hon skaffat så många barn och att hon mjölkar ut staten genom att leva på bidrag.

Men enligt Britni har hon aldrig förlitat sig på bidrag för att kunna försörja sin familj och hävdar bestämt att samtliga barn mår bra.

– Folk tror en massa saker som verkligen inte är sanna, vi är som vem som helst, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Bebisen Sonny växer sjukt snabbt – måste ha blöjor för vuxna

LÄS OCKSÅ: Enorma bebischocken: ”Kom ut som en fullvuxen man”

Foto: Tiktok

SENASTE NYTT!