sjukdomar

27-åringen lider av ovanliga sjukdomen – brösten slutar aldrig växa

Pamelia.

FOTO: SWNS
27-åriga Pamelias bröst slutar inte växa.
Det är den ovanliga sjukdomen gigantomasti som gjort att hennes kupstorlek blivit fyra storlekar större på bara åtta månader.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

35-åriga Lucy har enorma bröst "Kan inte sova naken"
0:28

Efter reklamen: 35-åriga Lucy har enorma bröst "Kan inte sova naken"

(0:28)

Slå på ljud

En ovanlig sjukdom har gjort att australiensaren och vuxenmodellen Pamelia J, 27, har enorma gigantiska bröst. På bara ett åtta månader växte brösten 14 centimeter i omkrets, från en J-kupa till en M-kupa.

Nu öppnar den 27-åriga enbarnsmamman upp om vardagen med den ovanliga sjukdomen gigantomasti.

– Till en början var det roligt och intressant att se hur mycket de kunde växa, men på senare tid har jag blivit obekväm och jag önskar ibland att jag hade normalstora bröst, säger Pamelia till Wales Online.

Brösten växte 31 centimeter på ett år

Pamelia J arbetar som OnlyFans-kreatör och fick sin bröstdiagnos i mars 2022 efter att hon sökt vård för smärta i ryggen, nacken och axlarna. Det var för ett år sedan som hon först började märka att hennes bröst växte i rekordfart och att hon blivit för stor för sina underkläder.

Hon fick då diagnosen gigantomasti som är en väldigt ovanlig sjukdom. Den resulterar i överdriven överväxt av bröstvävnad i brösten. Pamelias bröst gick från en J-kupa till en M-kupa på bara åtta månader.

Pamelia innan hennes bröst börjad växa.

FOTO: SWNS

I januari 2022 var hennes bröst 100 centimeter i omkrets, sju månader senare 114 centimeter och i januari i år mätte de hela 131 centimeter.

– Det är väldigt obekvämt – de är så tunga och ger mig mycket smärta, säger Pamelia och fortsätter:

– Jag känner mig väldigt självmedveten när jag är ute. Om jag har på mig något som sitter tight över bröstet så märker jag att kvinnor tittar på mig. Det känns som att jag får fula blickar eftersom jag har så stora bröst så jag brukar stanna hemma – min mentala hälsa har tagit stryk, säger Pamelia.

Pamelia hoppas få en bröstförminskning

Pamelia har också svårt att hitta kläder som passar på grund av sina enorma bröst. Speciellt om hon vill ha kläder som inte är för utmanande.

Gigantomasti kan orsakas av flera olika faktorer som inkluderar hormonella förändringar, medicin, autoimmuna sjukdomar, men Pamelias orsak är ännu okänd.

Pamelia.

Pamelias bröst idag.

FOTO: SWNS

Hennes bästa alternativ i nuläget är att göra en bröstförminskning, vilket hon hoppas kunna få någon gång under 2023. Pamelia har en sjuårig son, men hade velat få ett till barn innan hon genomför sin operation.

Det finns en chans att hennes bröst växer tillbaka till samma storlek, men hon ser framemot att de blir mindre – även om det bara är för en stund.

Pamelia.

Pamelia hoppas att hon får genomföra en bröstförminskning i år.

FOTO: SWNS

FOTO: SWNS

FRÅN FÖRSTASIDAN