kärlek och förhållanden

27-åringen lämnades vid altaret – fortsatte bröllopet ändå

27-åriga Kayley lämnades av fästmannen – genomförde bröllopet ändå

FOTO: SWNS

Tårtan stod redo, prästen var på plats och Kayley satt och sminkade sig när hon fick beskedet att fästmannen hade övergett henne.
Då valde hon att genomföra bröllopet ändå.
– Det blev en väldigt speciell dag som jag alltid kommer att vara stolt över, säger hon.

Wikileaksgrundaren Julian Assange ska gifta sig med svenskan
0:29

Efter reklamen: Wikileaksgrundaren Julian Assange ska gifta sig med svenskan

(0:29)

Slå på ljud

Att bli lämnad vid altaret är mångas mardröm. 27-åriga Kayley Stead från Swansea, Wales, gjorde det bästa av situationen när hon under morgonen på sin bröllopsdag fick reda på att fästmannen Kallum, 24, hade lämnat henne.

Vad gör man i ett sådant läge? Kayley valde att genomföra bröllopet ändå – med enbart sig själv i centrum.

– Jag kan verkligen titta tillbaka på det här och le för det kommer alltid att påminna mig om att jag inte behöver någon annans kärlek för att vara lycklig, säger hon enligt The Sun.

Såg fram emot dansen med pappan

När hon först fick beskedet på morgonen att brudgummen, som hon varit tillsammans med i fyra år, hade stuckit från platsen torkade hon först bort tårarna och vände sig sedan till sina vänner och sa: ”Vi kör ändå”.

– Jag hade lagt alla mina pengar på det här och jag hade sett fram emot maten, dansen med min pappa och att bara umgås med familjen. Så varför inte?

Sagt och gjort. Kayley såg till att allting fortlöpte som det skulle. Hon leddes fram till altaret av sin pappa, njöt av middagsbuffén och lyssnade på vännernas tal. Dessutom såg hon till att den inhyrde proffsfotografen fick jobba på.

Bruden och brudtärnorna vid bröllopstårtan.

Kayley slog sönder en annan tårta med Kallums ansikte på.

FOTO: SWNS

Svärmor ringde och grät ut

Kallums marskalker var med och hade det kul på festen, trots att deras kompis valt att inte dyka upp.

– De var med och dansade och jag tackade dem för att de kom. De stack inte iväg, jag hade förstått om de hade gjort det, men de stannade här med mig.

Även brudgummens mamma hörde av sig till Kayley och beklagade sig över att sonen hade lämnat henne vind för våg.

– Jag såg att jag hade ett missat samtal från henne. Jag ringde upp och då grät hon och berättade att Kallum hade tagit en biltur tidigt på morgonen och sen försvunnit, säger hon.

Tackar alla som donerat

Kayley hade sparat i flera år för att ha råd med sitt och Kallums bröllop. I runda slängar kostade kalaset 150 000 kronor. Samtidigt har hon satt upp målet att hon vill köpa ett eget hus. Någonting hon har fått hjälp med på sistone.

Hennes vännina har nämligen startat en GoFundMe-sida för att hjälpa Kayley att ”få tillbaka lite av pengarna som hon betalade för bröllopet”. Efter bara en vecka hade hon fått ihop 87 000 kronor.

Folk från USA, Kanada, Polen och Australien har nått ut till Kayley och skrivit att hon förtjänar en bättre man.

– Tack till alla ni som har tagit del av min historia. Att läsa era snälla ord har fått mig att orka med denna tuffa tid. Att människor har donerat pengar är så fantastiskt. Tack för att ni har gjort det, säger hon och fortsätter:

– Kom ihåg att det inte är händelser som den här som definierar er som person, utan hur man tar sig igenom dem.

FOTO: SWNS

FRÅN FÖRSTASIDAN