Nadia Lauricella, 27, föddes utan armar, ett underutvecklat ben och med en krokig ryggrad. Livet var allt annat än lätt. Hon kämpade med att lära sig gå och behövde få hjälp med det mesta.
Hon växte upp i kommunen Racalmuto på Sicilien. Som barn och tonåring hade hon svårt att acceptera sin kropp och det tog 27 år för henne att komma över den känslan. Det säger hon i en intervju med Younipa.
– Jag har inte alltid varit självsäker. Som tonåring accepterade jag inte mig själv, jag visade inte mig själv uppskattning och det slutade alltid med att jag mådde dåligt. Jag fokuserade bara på saker som jag inte hade, säger Nadia Lauricella.
Nadias livsförändring: ”Blev pånyttfödd”
Det blev inte bättre av att både lärare och klasskamrater trodde att hon hade en intellektuell funktionsnedsättning. Om det inte vore för hennes mattelärare är hon osäker på om hon hade fortsatt studierna.
Genom att bli äldre och dejta andra människor, började hon finna acceptans i sig själv. Med åren började hon fokusera på sina styrkor. Hon skaffade också en benprotes som underlättade när hon skulle gå ut och träffa andra människor.
– Jag skulle beskriva det som att jag blev pånyttfödd: jag blev pånyttfödd dagen då jag bestämde mig för att komma på fötter igen.
Gör succé på TikTok – ses av miljoner
Nadia föddes med dysmeli, vilket innebär att delar av armen, handen, benet eller foten saknas eller ser annorlunda ut vid födseln. Enligt 1177 föds cirka 60 barn i Sverige med dysmeli varje år.
På TikTok och Instagram, där hon har 750 000 följare respektive 43 000 följare, delar hon med sig av livet med dysmeli. Det kan vara allt från häng med kompisar, träning och sminkning som avhandlas på kontot.
Flera av klippen har setts miljontals gånger. Några har över 20 miljoner visningar.

Nadia Lauricella använder fötterna för att sminka sig. På TikTok har hon över 750 000 följare och flera av klippen har över 20 miljoner visningar.
TikTokNadias råd för till föräldrar
Nadia säger att folk med funktionsnedsättning får lite stöd av de italienska myndigheterna och att summan hon får ut varje månad är långt ifrån tillräcklig.
– Jag vill inte ha sympati, jag vill bara bli behandlad som andra, säger hon.
Genom att dela med sig av svårigheterna i vardagen hoppas Nadia att hennes berättelser ska bana väg för att fler får upp ögonen hur det är att leva med funktionshinder.
– Varje gång en förälder säger till sitt barn att de måste hålla sig borta från någon med funktionsnedsättning lär de dem att det är negativt att vara annorlunda, säger hon och fortsätter:
– Vi behöver uppmuntra kommande generationer att acceptera olikheter och behandla alla lika, oavsett läggning eller utseende.
LÄS OCKSÅ: 11-barnsmamman Veronicas dotter Victoria ska bli mamma
LÄS OCKSÅ: Satu fick höra att hon inte kunde bli gravid – nu har hon tio barn
Foto: TikTok, Instagram