26-åringens pojkvän misstas för att vara hennes farfar: ”Folk stirrar”

FOTO: privat

Deras kärlek möts av konstiga blickar och hat på sociala medier. Anledningen? Den stora åldersskillnaden mellan dem.
– Jag bryr mig inte om vad folk tycker, säger Sinead Warners, 26, till Daily Mail.

Det var i mars 2020 som Sinead Warners, 26, och Daniel Long, 42, från Cambridge träffades för första gången. De kom i kontakt med varandra när Daniel hjälpte till med att måla ett staket. Men det var inte förrän i januari i år som paret började dejta varandra.

– Jag var lite försiktig i början på grund av åldersskillnaden, men vi klickade bra, han var annorlunda och till slut tror jag det var kärlek vid första ögonkastet, säger Sinead Warners till Daily Mail och fortsätter:

– Han är väldigt jordnära och går till jobbet varje dag, många yngre killar verkar inte göra det.

Sinead och Daniel. FOTO: privat

Men deras kärlek är inte helt okontroversiell. Tvåbarnsmamman berättar att det är många som stirrar på dem.

– Jag tror att folk tror att Daniel är min pappa, tills han håller i min hand. Han tror nog att jag känner mig obekväm med det, att folk stirrar, men det gör mig ingenting, säger hon.

När 26-åringen får kommentarer om att Daniel ser ut att vara hennes pappa, några har även kommenterat att han ser ut som hennes farfar, så säger hon bara tack, berättar hon.

Sinead har även fått ta emot gliringar från folk som menar på att hon är tillsammans med honom enbart för att han har en massa pengar.

– Jag har faktiskt två jobb, så att det skulle handla om pengar är inte alls fallet. Jag är med Daniel, och det spelar ingen roll vad folk tycker. Deras åsikter spelar ingen roll för oss.

FOTO: privat

Genom att normalisera par med stora åldersskillnader lägger hon upp videos på hennes TikTok-kanal, där hon har över 200 tusen följare.

– Det är bara för att visa folk att det är helt normalt, och för att stötta andra par med stora åldersskillnader, som inte tycker om att skylta med det.

GRANNFEJD Arga lappen till mamman – efter beteendet hemma

”Gör oss starkare”

Med de videos hon lägger upp kommer även en hel del elaka kommentarer.

– Kommentarerna gör oss bara starkare eftersom det inte stör oss. Det får oss att skratta i stället. Vi får så mycket mer stöd än hat.

26-åringen berättar att folk skriver till henne på Instagram.

– De berättar att de träffat en kille som är mycket äldre, och att de inte vet vad de ska göra. Jag brukar svara att de inte ska oroa sig, säger Sinead Warners.

LÄS OCKSÅ: Småbarnsmamma död i tragisk olycka: ”Det här är en grym värld”

LÄS OCKSÅ: Tvåbarnsmamman fick arg lapp från granne – efter att ha gått lättklädd i hemmet

FOTO: privat/Facebook

SENASTE NYTT!