26-åringen slår tillbaka efter elaka orden om 52-årige pojkvännen

Bridget

Bridget, 26, blev tillsammans med sin 52-årige chef.
Nu rasar hon efter att flera Tiktok-följare kritiserat förhållandet.
”Det är inte alls konstigt”, skriver hon.
0:35

Efter reklamen: Mamman tappar dottern ner i björnarnas inhängnad

(0:35)

Kärleken är i allra högsta grad vid liv för Bridget, 26. Den är också något som hon gärna skyltar med på Tiktok, där hon flera gånger blivit viral och uppmärksammad för sin relation.

Det kanske inte är så konstigt, då Bridget fann kärleken i sin 52-årige chef för drygt fem år sedan. På Tiktok har hon i flera klipp delat med sig av kärlekslivet, som av bilderna att döma verkar gå stadigt framåt.

”Min pojkvän och jag, ålder 52 och 26”, skriver hon i ett klipp och visar upp ett bildspel som vittnar om en ständigt blomstrande kärlekslycka.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tvingas försvara relationen – efter följarnas reaktion

Samtidigt är det flera i kommentarsfältet som har åsikter om relationen. De tycker att det är märkligt att hon har ett förhållande med sin tidigare chef och undrar om det inte känns konstigt.

Det har fått Bridget att reagera. I ett klipp på Tiktok försvarar hon den äldre pojkvännen.

– Det är inte alls konstigt. När vi jobbade tillsammans hade vi ingen typisk chef och anställd-relation, eftersom jag upplever att vi är på samma nivå. Jag har en väldigt stark personlighet så vi blev vänner väldigt snabbt, säger Bridget som svar på en följares fråga.

@bridgey96

Reply to @everythingbagelseasonjng

♬ original sound - B
Barnvakten Emily blev ihop med pappan

”Vi har en väldigt hälsosam relation”

Bara för att pojkvännen har titeln chef på jobbet, betyder det inte att han har det överallt. I en kommentar skriver Bridget att det snarare är hon som har chefsrollen i förhållandet.

”Vi har en väldigt hälsosam relation, den är väldigt naturlig. Vi respekterar varandra och uppskattar varandra, precis som alla andra par”, skriver hon, enligt Daily Star.

Alla följare tycker dock inte att man ska lägga för stor vikt vid åldersskillnaden, utan det viktiga är att man lever med någon man älskar djupt.

”Det kanske inte är vad jag förväntade mig men det som betyder något är att ni är lyckliga”, skriver en person.

LÄS OCKSÅ: Systrarna blev Kims barn – kom misskötta och skadade

LÄS OCKSÅ: Hundarna dog bara dagar efter adoption

Foto: Tiktok

SENASTE NYTT!