25-åringen är gift med 70-åring – chocken efter upptäckten

Don och Stephanie

Stephanie, 25, hittade kärleken i 45 år äldre Don.
Familjen försökte då stoppa relationen.
– De tyckte att jag gjorde ett stort misstag, säger hon.
0:55

Efter reklamen: Meja och William reder ut kärlekstrubbel

(0:55)

Slå på ljud

Det sägs att kärleken inte har någon ålder. Stephanie, 25, och maken Don, 70, är ett kvitto på det. Trots en åldersskillnad på 45 år är de så kära ett par bara kan bli och lever lyckliga ihop i Kanada.

De träffades för fem år sedan, när Stephanie jobbade på en bar som Don besökte. Redan när hon såg honom förstod hon att hon älskade honom. Det var kärlek vid första ögonkastet.

– Han var bara så stilig, charmig och superflirtig. Varje gång han kom in blev jag jätteglad, säger Stephanie i tv-programmet Love Don't Judge, enligt The Sun.

Stephanie och Don

Stephanie, 25, och Don, 70, fann kärleken i varandra.

Youtube

”Min mamma gillade det inte”

Att Stephanie och Don blev ett par förvånade inte vännerna. De hade sett hur fina de var tillsammans och förstod att det bara var en tidsfråga innan kärleken avslöjades.

Desto knepigare var det för Stephanies familj. De förstod att Don förmodligen inte skulle överleva Stephanie och förklarade för henne att hon inte kommer kunna bli gammal tillsammans med 70-årige maken.

– Min mamma gillade det inte, min pappa gillade det inte, min bror gillade det verkligen inte. De tyckte att jag gjorde ett stort misstag, att jag satt mig i en knepig sits.

Stephanie och Don

Stephanies föräldrar var inte superglada över förhållandet, men paret brydde sig inte och fortsatte att vara förälskade.

Youtube

Hårda orden: ”Alla säger att...”

Varken Stephanie eller Don brydde sig om omgivningens kritik. De gifte sig och har i dag sonen Lachlan, 2, ihop. Don bryr sig heller inte om att han ständigt misstas för att vara barnets morfar.

– Alla säger att jag är i det här förhållandet för att få ut pengar från livförsäkringen och att jag bara är ute efter pengarna. Men vi bor i ett hus som jag fått av min pappa och jag har ett heltidsjobb.

Stephanie, Don och Lachlan

Stephanie och Don leker med 2-årige sonen Lachlan.

Youtube

Dons rädsla efter alla dödsbesked

Stephanie säger att livet känts fulländat. Det kunde inte vara mer perfekt. Samtidigt gnags en oro hos Don, som märkt av att flera av hans vänner börjat dö. Han är rädd att det kommer vara honom nästa gång.

– Många av mina jämnåriga kompisar som jag brukar dricka öl med har gått bort, det har varit två eller tre stycken det här året.

Foto: Youtube

SENASTE NYTT!