25-årig Mästerkocks-profil oväntade val – byter karriär helt

30 aug, 2023 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Mästerkocks-profilen slänger kläderna – byter karriär helt: ”Varit öppen…”
Ibland hettar det till i köket! Och som bekant måste brödfödan in.
Det kan Mästerkock-profilen Paige Jimenez intyga – som flytt stekpannorna för en betydligt mer ekivok karriär.
– Jag har alltid varit öppen och sexuell, säger hon till Daily Star.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Frågan som får Anja Pärson och Filippa Rådin att bryta ihop
Frågan som får Anja Pärson och Filippa Rådin att bryta ihop

Paige Jimenez, i dag 25, var endast 17 år gammal när hon medverkade i tv-programmet MasterChef, som på svenska har namnet Mästerkocken.

I tv-programmet, där 25-åringen tävlade i den amerikanska versionen, hamnade Paige Jimenez på en stabil 19:e plats. Programmet leds bland annat av den närmast legendariska tv-kocken Gordon Ramsay, 56.

Efter programmet har Paige Jimenez matintresset svalnat en del.

Heta rätter – och bilder

Det betyder inte att hon saknar sälta i vardagen – för nu erbjuder hon sina följare kryddstarka bilder än vad som erbjöds i linjär-tv.

För Mästerkock-profilen har nämligen skaffat OnlyFans! En prenumerations-plattform, ofta använd för mer ekivoka ändamål.

För lite över 50 kronor i månaden kan man få följa 25-åringen.

Annons

”Jag har alltid varit öppen…”

25-åringen beskriver sig själv som väldigt sexuellt öppen. Att ta steget och skaffa ett konto på OnlyFans ska inte varit speciellt svårt att svälja.

– Jag har alltid varit öppen och sexuell. Jag har alltid trivts i bikinis, säger Jimenez som är från den amerikanska delstaten Hawaii.

– När jag växte upp i Hawaii levde jag på stranden. Jag har praktiskt taget bott i badkläder, säger 25-åringen till tabloiden Daily Star.

Angående den ständiga diskussionen att det skulle vara moraliskt svårt med OnlyFans, säger Paige Jimenez att det är lite jobbigt med familjen.

– Jag är nästan lite glad att min farfar är död, säger Jimenez och fortsätter:

– Med OnlyFans köper tjejer hus för flera miljoner. Det har skapat en respekt kring kvinnlig sexualitet, vilket jag tycker verkligen är på tiden.

FOTO: FOX, INSTAGRAM

Annons