24-åriga Conni och 44 år äldre fästmannen hånas för sin relation

Conni Cotten och Herb Dickerson

Conni Cotten, 24, och Herb Dickerson, 68, blev blixtkära på jobbet.
Förhållandet chockade flera – och nu hånas de för sin kärlek.
– De tror att det är ett sugar daddy-förhållande, säger Conni Cotten.

För tre år sedan jobbade Conni Cotten, 24, som volontär på ett härbärge för hemlösa i Charlottesville, USA. Där jobbade även Herb Dickerson, 68. Det som började vänskapligt kom att bli så mycket djupare när volontärarbetet förde dem samman.

De fick snabbt upp ögonen för varandra och började dejta. Det intensiva dejtandet pågick i fyra månader innan de tog det stora beslutet att flytta ihop.

Men alla delar inte Connis och Herbs djupa passion för varandra. Ålderskillnaden på 44 år har fått många att reagera och några har även försökt komma med djuplodande analyser om varför de är tillsammans.

– Folk blev chockade när vi blev ett par. Den vanligaste kommentaren jag får är att folk tror att jag är med honom på grund av pengar. De tror att det är ett sugar daddy-förhållande eller så tror de att han bara är med mig för sexets skull, eftersom jag är en yngre kvinna, säger Conni Cotten till The Mirror.

Connie Catton och Herb Dickerson

Connie Catton och Herb Dickerson träffades på jobbet för tre år sedan.

Facebook

Connis sorg: ”Kanske inte kommer leva lika länge”

Även Conni Cottens familj höjde inledningsvis på ögonbrynen, men med tiden sjönk pannhåret ihop och familjen började acceptera förhållandet. Herb Dickersons familj var till en början övertygade om att Conni var ute efter pengar, men har nu stillat sin misstänksamhet.

Både Conni Cotten och Herb Dickerson har en historia av missbruk. I dag är båda nyktra och för drygt ett år sedan tog paret ett ytterligare steg i relationen och förlovade sig. Då hade Conni Cotten varit drogfri i över 18 månader.

– Jag har tänkt på att Herb kanske inte kommer att leva lika länge som jag, men jag vill hellre tillbringa den tid vi får tillsammans än att ge upp förhållandet, säger hon.

Förlovade

Conni Cotten och Herb Derckison förlovade sig 2020. (Händerna och ringarna på bilden tillhör några andra).

Wire Stock

Så får de relationen att funka

För Conni betyder Herb allt – och Conni allt för Herb. Trots den stora ålderskillnaden ser Conni bara fördelar med att vara förlovad med en äldre och mer erfaren man. De kompletterar varandra.

– Jag vill ha ett enkelt liv utan spel och krångel. Jag vill bara ha ett liv fyllt av familj och lycka. Herb har sagt till mig att en fördel med en mycket yngre kvinna är att jag har mål och ambitioner, många kvinnor i hans ålder har inte längre några mål.

KÄRLEKSHÅNET Paret MOBBAS för stora åldersskillnaden

Herb Dickerson är upp över öronen förälskad. Trots att det gått hela tre år minns han fortfarande första mötet med Conni Cotten.

– Jag visste inte vad jag skulle tro till en början. Det var ovanligt att hon flörtade med mig samtidigt som jag försökte sköta mitt jobb, säger Herb.

Det är oklart när giftermålet kommer hållas.

Charlottesville

Paret träffades i Charlottesville, Virginia, i USA.

Steve Helber

LÄS OCKSÅ: Kärleken mellan Iris, 81, och Mohamed, 36, består – intima detaljen

LÄS OCKSÅ: Kvinna panikfödde i bilen – maken filmade ALLT!

Foto: Facebook, Wire Stock, Steve Helber/TT

SENASTE NYTT!