23-åriga mamman har för stora bröst – kan inte leva ett normalt liv

Kelly Staples

Kelly Staples har så stora bröst att hon inte kan leva ett normalt liv.
Samtidigt nekas hon gång på gång vård.
– Det känns som att jag är instängd i en 80-årings kropp, säger hon.
0:30

Efter reklamen: Sjuksköterskan började med Onlyfans – gömmer ballonger i bh:n

(0:30)

Slå på ljud

Problemen började redan för tio år sedan. Kelly Staples, 23, från Cornwall var bara 13 år gammal när hon för första gången såg över möjligheterna för en bröstreduktion.

Men i stället fick hon höra av läkarna att hon var ”överviktig” och att problemet skulle lösas om hon gick ned i vikt. Det satte djupa spår i Kelly, som länge känt sig tyngd av sina stora bröst.

Jag utvecklade en ätstörning och jag trodde att ju mindre jag blir, desto mindre skulle mina bröst bli, men det hände aldrig, säger hon till The Daily Star.

Kelly Staples

Kelly Staples bär L-kupa och har både höft- och ryggproblem. ”Det känns som att hela kroppen tagit stryk”, säger hon.

Gofundme

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Instängd i en 80-årings kropp”

Hon rasade i vikt, bröststorleken ökade. När hon återvände till läkaren 2014 fick hon veta att den offentliga vården inte kunde finansiera en bröstreduktion. Samma besked fick hon 2020.

Kelly Staples säger att de stora brösten orsakat höft- och ryggproblem och att hennes dåliga hållning skapat en puckel i nacken. Hon upplever även att brösten trycker mot struphuvudet och ”stryper henne” när hon ligger ned. Hon måste dagligen ta smärtstillande för att kunna jobba.

– Det känns som att hela kroppen tagit stryk. Jag kan inte springa, träna – jag kan inte göra nånting. Det känns som att jag är instängd i en 80-årings kropp. Det är så fruktansvärt smärtsamt.

AJAJ 20-åriga Esme lever med väldigt stora bröst

Kellys drag för att minska brösten

Kelly jobbar som apotekare och säger att brösten ofta är i vägen på jobbet. Bland annat har hon svårt att nå varor som är placerade högt upp på hyllorna.

– Försöker jag ta mig ner från en stege fastnar min bröst bara på vägen.

Trebarnsmamman måste bära en så stor BH som L-kupa. Nu försöker hon med hjälp av donationer samla ihop 90 000 kronor för att kunna betala för en bröstreduktion.

– Jag gillar inte dem. Jag vill helst ha en D-kupa eller något under det. När folk säger "åh, jag hade älskat att ha dina bröst” säger jag ”nej, det vill du verkligen inte”.

LÄS OCKSÅ: Plastik-fanatikern Anastasiia: ”Jag har världens största kinder”

LÄS OCKSÅ: Jono adopterades bort av föräldrarna – tyckte han var för ful

Foto: Gofundme

SENASTE NYTT!