21-åriga Nicole är ihop med 33 år äldre man: ”Köper allt jag vill ha”

Michael och Nicole Downs

Nicole Downs, 21, är kär i 33 år äldre Michael.
Hon hävdar att han köper allt hon vill ha – och skämtar ofta om relationen på Tiktok.
”Ända sedan vi träffades har vi varit oskiljaktiga”, skriver hon.

Nicole Downs, 21, från Michigan är den senaste i raden av alla TikTok-stjärnor som blivit virala för sina oväntade relationsavslöjanden.

Hon har nämligen öppnat upp om privatlivet och hur det är att vara tillsammans med en äldre man. Michael, 54, är faktiskt hela 33 år äldre än Nicole och paret träffade varandra för första gången för tre år sedan.

Det tog dock lång tid innan Nicole och Michael vågade visa upp förhållandet.

”Ända sedan vi träffades har vi varit oskiljaktiga. Jag har inte visat bilder på honom på grund av åldersskillnaden och jag orkar inte hantera alla negativa människor, men det här är mitt liv och jag är lycklig”, skrev Nicole på Instagram i augusti förra året.

Michael köper allt Nicole vill ha

Efter det modiga beslutet att visa upp relationen i augusti 2020, har det dokumenterats flitigt om vad Michael och Nicole faktiskt gör om dagarna.

Utifrån Nicoles TikTok-kanal så verkar de shoppa järnet och hon pratar ofta om alla saker som Michael köpt till henne de senaste åren.

Allt från exklusiva designväskor, så som Louis Vitton-väskor och dyra kläder har visats upp. Nicole påstår även att Michael betalat flera skönhetsingrepp, som innefattar botox, läppinjektioner och ett brasilianskt rumplyft. Det skriver The Sun.

Skämtet på TikTok: ”Utnyttjar honom för pengar”

Enligt Nicole är det många som haft åsikter om relationen med Michael och flera verkar tro att hon endast är ute efter hans pengar.

I ett försök att skämta med alla negativa människor, publicerar Nicole ofta klipp på TikTok där hon kräver mer pengar av Michael. I ett klipp skämtar hon också om att hon ”utnyttjar honom för pengar” och ”att hon är för snygg för att jobba”.

Nicole och Michael är lyckliga. Hon hyllar ofta maken på sociala medier. I ett inlägg kan man se när de sitter på en restaurang och har beställt in en skaldjursplatå.

”JAG ÄLSKAR DIIIIIG SÅ MYCKET, TACK FÖR ALLT SOM DU GÖR”, skriver hon på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Paret hånas på Tiktok för stora åldersskillnaden

LÄS OCKSÅ: Samantha Hartsoe viral på Tiktok efter otäcka upptäckten i badrummet

Foto: Instagram, Tiktok

Senaste nytt