21-åriga Kayte blev gravid som 13-åring – nu är hon trebarnsmamma

Kayte och bebis

Kayte, 21, blev gravid när hon bara var 13 år gammal.
När hon var 19 år hade hon hunnit skaffa tre barn.
Nu delar hon med sig av livet som småbarnsmamma.

Kayte, 21, från Australien blev gravid för första gången redan när hon var 13 år gammal. Hon hade hunnit fylla fjorton år när sonen Casey föddes. Att bli mamma i ung ålder hade sina utmaningar, men Kayte tyckte att fördelarna vägde över.

Två år senare, när hon var 16 år, blev hon gravid för andra gången. Dottern Summer föddes utan några komplikationer. Kaytes liv gick vidare, den här gången som tvåbarnsmamma, och tre år senare blev hon gravid ytterligare en gång.

När Kayte var 19 år gammal hade hon redan hunnit med att skaffa tre barn: Casey, Summer och Riley.

Kayte med barn

Kayte, 21, blev gravid strax innan hon skulle fylla 14 år. I dag är hon mamma till tre barn: Casey, Summer och Riley.

Youtube

Kaytes svar på privata frågan: ”Hoppas de är smartare”

I två år har hon fått känna på livet som trebarnsmamma. Kayte har på både Youtube och Tiktok delat med sig av mammalivet, där hon kommer med råd och tips om hur det är att vara gravid vid ung ålder.

Hon har heller inget emot att svara på frågor från nyfikna följare. I ett klipp på Tiktok får hon frågan om ”hur hon skulle reagera ifall hennes barn också skaffade barn i så ung ålder”.

”Jag hoppas de är smartare än att planera ett barn i ung ålder. Men barn gör bort sig och det är vårt jobb som föräldrar att stötta dem. Så jag skulle fortfarande stötta dem”, skriver hon i klippet.

Avslöjandet: ”Vi är absolut inte färdiga”

Kayte säger att hon försörjer sig och familjen genom att dela med sig av andra artisters musik och marknadsföra produkter på sociala medier.

Hon och pojkvännen Reagan, som hon har dottern Riley tillsammans med, har även lekt med tanken att skaffa ytterligare ett barn. Det är inte hugget i sten när detta kommer ske, men Kayte ser ljust på framtiden.

”Vi är absolut inte färdiga med vår familj så ni kan förvänta er spännande gravidavslöjanden, könavslöjanden och graviduppdateringar framöver”, skriver hon på sin youtubekanal.

Kayte och Reagan med barnen Casey och Summer

Kayte och pojkvännen Reagan med barnen Casey och Summer.

Youtube

Kaytes resa på Youtube

Under tiden kommer hon fortsätta att dela med sig av sin vardag, utmaningarna att vara småbarnsförälder och de lyckliga stunderna med familjen.

För den nyfikne är det bara sätta på sig säkerhetsbältet och spänna fast sig. Enligt Kayte är alla välkomna.

– Vi vill bjuda in er alla för att ta del av vår resa genom livet, att få uppleva de största och bästa ögonblicken i vårt liv – ögonblicken vi aldrig kommer att glömma, säger Kayte i en video.

Kayte

Kayte är aktiv på både Tiktok och Youtube där hon bland annat delar med sig om hur det är att vara gravid i ung ålder.

Tiktok

LÄS OCKSÅ: 18-åriga Mia död efter fruktansvärda olyckan – familjens sorg

LÄS OCKSÅ: 7-barnsmamman har bara flickor – nu är hon gravid med en pojke

Foto: Tiktok, Youtube

SENASTE NYTT!