20-åringen har för stora bröst: ”Önskar inte min värsta fiende dessa”

20-åriga Esme från Storbritannien har ett – eller två stora problem.
Hon har nämligen så stor byst så att hon till och med brände sig på en grill.
Nu har hon startat en insamling för att kunna göra en bröstförminskning – detta eftersom hon inte får någon hjälp av sjukvården.

Esme Clemson, en 20-årig tjej från Wolverhampton, England har fått sätta upp en egen insamling, efter en incident på en resturang. Esma Clemson har nämligen en såpass stor byst, – att hon i ett obevakat ögonblick brände sig på restaurangens varma grill. Hon fick brännskador av händelsen.

Hennes BH-storlek är 32JJ/K – får inte hjälp av sjukvården

Efter incidenten vill hon operera sig. Hon säger sig behöva en bröstreduktion. Men sjukvården i Storbritannien, NHS, säger att hon inte är behörig. Tjejen i 20-årsåldern har nu vänt sig till allmänheten för att be om hjälp.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

För The Mirror berättar Esme Clemson, som kallas ”Lilli”, om sina bröst. För tillfället har hon BH-storleken 32JJ/K. I genomsnitt har andra tjejer i hennes ålder storleken 32C.

– Inte en dag går utan att jag tänker på att göra en bröstreduktion. Det skulle betyda hela världen för mig, säger Esme Clemson, till The Mirror som intervjuat henne.

Eftersom Esme Clemson är under 21 får hon inte genomföra en operation enligt de brittiska läkarna.

Foto: INSTAGRAM

– Jag skulle inte önska min värsta fiende dessa bröst. Jag tror inte människor inser hur allvarligt det här problemet är. Det är verkligen ingen välsignelse, säger hon och fortsätter:

– Mina bröst är inte yppiga. De är hängiga, de verkligen dinglar. Jag får bristningar utav dem. De ser verkligen inte attraktiva ut, eller ser bra ut på mig.

Lutade sig över en grill – brände sig

Hennes stora bröst har lett till flertalet fysiska problem. Hon har fått ryggproblem, dålig hållning, samt den smärtsamma incidenten på snabbmatsrestaurangen.

– Grillen var fortfarande het. Jag lutade över mig när jag skulle för att städa längst bak på grillen, när jag brände mig på ena sidan av mitt bröst.

Hennes bröststorlek orsakar inte endast fysisk smärta, utan även andra åkommor. Esme Clemson säger att hon även lider av acne på brösten, något som troligtvis har uppkommit pågrund av storleken.

Hennes nuvarande storlek är 32JJ/K.

Foto: GOFUNDME

– Eftersom det är mycket skinn vid min byst och bröstkorg, så blir det många vikar. Tillsammans med svett, så bildas det fort acne på området, säger hon.

– De gör dem ännu värre att se på, vilket gör att jag känner mig ännu fulare.

Storleken på brösten har även varit ett socialt hinder för Esme Clemson. Hon berättar att hon fick ovälkommen uppmärksamhet under sin skoltid. Mellan 13 till 14 års ålder växte hennes bröst från storlek B till storlek E. Sen fortsatte det att växa under hela skoltiden, utan uppehåll. Något som ledde till eleka kommetarer från vissa av hennes klasskompisar.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

– Jag hade fler killkompisar, än tjejer. Mina bröst var ett ständigt ett skämt bland dem. Folk översexualiserar alltid dem. Att alltid få kastat över sig att man har stora bröst lämnar mentala ärr.

”Han gillade mig bara för min kropp”

– En kille, som jag var kär i, sa till mig att han ”bara gillade mig för min kropp, inte mitt ansikte”, berättar Esme Clemson och fortsätter:

– Jag började bära säckiga kläder, eftersom jag var så självmevdeten över mig kropp. Jag ville inte att folk skulle lägga märke till mina bröst. Det vill jag fortfarande inte.

Esme Clemson berättar att hon har undersökt möjligheten att få brösten reducerade av den brittiska sjukvården. Men de har nekat henne den möjligheten eftersom hon är under 21 år gammal, samt överviktig enligt läkarna.

Hon hade hoppats att få igenom en reduktion i år, men hennes BMI var för hög. Hon har därefter startat en GoFundMe-sida för att själv föröska finansiera operationen.

LÄS OCKSÅ: Plastik-fanatikern Anastasiia: ”Jag har världens största kinder”

LÄS OCKSÅ: Jono adopterades bort av föräldrarna – tyckte han var för ful

Foto: GOFUNDME, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!